buna dimineata tuturor! ma bag si eu in vorba, desi nu m-a intrebat nimeni, si as vrea sa va spun, ca una care a facut recent acest drum cu masina companiei:
dadus are dreptate, drumul prin slobozia e cel mai bun, dar luat din autostrada, nu prion urziceni..
adica: Bucuresti - sos stefan cel mare (locul unde s-au grupat participantii la excursia in Bulgaria) - drept pana la bucur obor, intrat in giratoriul de acolo si luat directia soseaua colentina, care inseamna stanga fata de sos. stefan cel mare, drept pana la sos fundeni, acolo dreapta, tinut inainte pana la a doua intersectie cu semafor, avand pe dreapta un mc. donalds si in fata-stanga o statie de combustibil, Petrom parca dar nu sunt sigura, in acea intersectie facem stanga, o tinem inainte pe bd. basarabia si apoi pe industriilor pana in capatul strazii unde facem dreapta si mergem incetisor, ca sunt vreo doua treceri la nivel, pana la autostrada A2, unde o luam la stanga - de pe autostrada facem stanga la primul indicator cu slobozia si mergem unde ne duce drumul spre constanta si urmarim indicatorul de tandarei - harsova - tulcea .. iar drumul pana la tulcea e ok..

yo atata am avut de spus.. drum bun si mai dati uneori cate un telefon de acolo, dintre pelicani si cormorani ca sa ma bucur si eu prin ochii vostri
sa auzim numai de bine!