Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie Delta Dunarii 10 - 14 septembrie 2010
adria:
ayouni, pozele sunt.... n-am cuvinte
ma intreb de ce nu posteaza si ceilalti ceva?
luciamanta:
--- Citat din: adria din Vineri, 17 Septembrie 2010, 20:49 ---ayouni, pozele sunt.... n-am cuvinte
ma intreb de ce nu posteaza si ceilalti ceva?
--- Terminare citat ---
Adria, ai dreptate, pozele sunt desavarsite! Si eu m-am intrebat, de ce anume, ceilalti membri ai comunitatii SC, nu posteaza cateva poze din excursie? Ar fi fost un gest frumos si laudabil.
Felicia:
Superbe poze. Ma bucur ca ati avut un concediu placut. Si bine ati revenit acasa
Saturnianul:
Dragilor, cu intirziere si cu mea culpa de rigoare, iaca va blagoslovesc si eu cu niscaiva poze saturniene facute prin Delta paminteana :) A fost o aventura nemaipomenita si sunt sigur ca n-ati uitat momentele de suspans cind salupa ramasese impotmolita si ne si vedeam naufragiati pe unul din canalele Dunarii.
Ayouni:
wow saturnis, mersi pentru fotografii, sunt asa de frumoase si de expresive, ceva absolut extraordinar. daca ma concentrez un pic parca aud pelicanii vorbind intre ei... iar caprioara inspira atata tandrete... ai reusit sa faci poza printr-un ochi al plasei de sarma, nu-i asa? felicitari maestre! :)
ziua buna tuturor!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă