Arhiva > Arhiva

Nostalgie

<< < (35/37) > >>

balanta:
...normalul este altul! :)

almi_gabi:

--- Citat din: hana din Duminică, 01 Ianuarie 2012, 19:07 ---La multi ani tuturor! Iubiti singuratici sau NU, am revenit dupa o pauza cam mare. Am avut o perioada in care m-am amagit, crezand ca am scapat de singuratate, dar nu, m-am inselat. Janeta, am citit povestea cu revelionul, mi se pare minunata. Eu am zile proaste una dupa alta, nu pot sa ma ridic, nu pot sa revin la ceea ce am fost, dar si mai rau este ca amintirile mele frumoase vin foarte greu. Oare sunt unicat sau asa este normal?

--- Terminare citat ---

Si mie mi-a placut povestea janetei mult tocmai ca era vorba despre un revelion iesit din tipare si totusi  este unul dintre acele momente de care isi aduce aminte cu drag si nostalgie. Acorda-ti timp si amintirile frumoase vor reveni.

janeta:

--- Citat ---Eu am zile proaste una dupa alta, nu pot sa ma ridic, nu pot sa revin la ceea ce am fost, dar si mai rau este ca amintirile mele frumoase vin foarte greu. Oare sunt unicat sau asa este normal?
--- Terminare citat ---

hana , draga mea , sigur ca dupa un esec ai impresia ca lumea s-a prabusit in jurul tau . dar si prabusirea asta , cred eu , isi are rostul ei . ca sa poti construi ceva nou in aceiasi "locatie " , musai trebuie sa se intample o defrisare . de multe ori defrisarea asta doare tare rau si trage dupa ea si o particica din sufletul nostru ceea ce mareste senzatia de suferinta si pustiu . si , te rog sa ma crezi , nu vorbesc din auzite .
dupa ce trece perioada asta ( si partea proasta este ca ai senzatia ca nu se va sfarsi niciodata , dar timpul curge si spala in trecerea lui si ranile din suflet ) urmeaza acea stare de letargie in care , parca , nimic nu te mai poate atinge si abia dupa aceea "noul " incepe sa-si scoata la iveala mladita . iar primul lucru care anunta asta este revenirea in memorie a unor momente in care ai fost fericit , ai ras , te-ai bucurat ...
vestea buna este ca poti accelera procesul , scotocind in memorie dupa astfel de momente , dar nu cu durerea ca nu le mai traiesti in prezent ci cu bucuria ca ai avut parte de ele intro perioada ce a insemnat "prezentul " la vremea ei .

bafta , puiule , la "scotocit " !

pocama:

--- Citat din: hana din Duminică, 01 Ianuarie 2012, 19:07 ---... Eu am zile proaste una dupa alta, nu pot sa ma ridic, nu pot sa revin la ceea ce am fost, dar si mai rau este ca amintirile mele frumoase vin foarte greu...

--- Terminare citat ---

Te rog asculta mesajul lui Motu atat de incurajator(vezi topic muzica-"Sfarsitul nu-i aici") :D

julia:
Imi amintesc pe vremuri cind primeam sapunuri "d-alea bune" din strainatate ce fericire ere.... Alea colorate si frumos mirositoare, pareau ceva de pe alta lume, cind la noi gaseai numai deseuri. Mama le punea in pungute printre rufe sa miroasa frumos. Sau puneam coji de portocale pe calorifer sa improspateze aerul in camera.
De unde odorizant de camera, balsam de rufe, pastile contra tintari, sau alte farafasticuri? Nici macar nu auzisem de ele, ca daca stiam ca exista poate le ceream rudelor de afara sa ne aduca.

Azi avem atitea optiuni ca ne e greu sa decidem. Pe mine ma sufoca. Intotdeauna mi-a fost greu sa ma hotarasc cind am mai multe variante ... parca asta, dar si asta... hmmm ailalata e si mai si...

Am avut aceiasi senzatie cind am fost in vizita la cineva si avea pe noptiera din dormitor peste 30 de cutii de creme, geluri, produse de ingrijire. De ce ?!!? A zis ca nu se putea hotari care e mai buna si isi cumpara de fiecare data cind vede una noua. Fireste ca jumate din ele erau expirate, cit sa folosesti din ele, doar nu poti sa-ti dai straturi peste straturi...

Ehee  oamenii si nostalgiile lor calatoare...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă