Arhiva > Arhiva

Nostalgie

<< < (28/37) > >>

Mari_a:
Desigur ca in prima de mai sus e vorba despre Dumnezeu. Arghezi e chinuit de indoieli, daca exista sau nu; nu poate intelege tacerea Lui si arata dorinta de a fi in stare sa intre in contact direct cu El.
Desigur ca a doua este de dor.

Cand ma apuc sa ma cufund in poezii, mi se intampla ca la inot : nu mai pot/nu mai vreau sa ma opresc.
Pentru ca in casa mai trebuie sa mai dea cineva si din maini, in ultimul timp am trecut la audiobook-uri (acum i-am dat tema alei mele sa-mi ia Comedii la portile Orientului , asa, just for fun).
Iata o audio-video-poezie, recitata de regretatul Florian Pittis.
Ultima scrisoare - Mihai Beniuc
Sfarsitul a venit fara de veste...

Saturnianul:
Dupa mine Ultima scrisoare e cea mai frumoasa poezie de dragoste. Nici macar Eminescu cu vreo poezie de-a lui nu mi-a stirnit atita emotie si traire. Bine, ca si Pittis o recita magistral iar vocea lui...

julia:
ia te uita cit lirism...
aha, deci dragostea stirneste tuturor nostalgie

Saturnianul:
Ba, voi nu stiti ce e aia nostalgie? Sau stiti si atunci sunteti niste trisiti si deprimati, la propriu?!  :P ;D Mie nu-mi stirneste nostalgie, ci numai amintiri placute. Ca la alea  placute ma gindesc.

Mari_a:
Andro, mai incet cu ea pe scari... Cu nostalgia, zic... La femei, mai inteleg, dar la voi? Fiti tari, draghe!  ;D Ca sa ne sprijinim si noi pe voi...  :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă