Arhiva > Arhiva

Nostalgie

<< < (21/37) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: janeta din Duminică, 10 Iulie 2011, 18:47 ---nu vrei mai bine sa povestesc eu si sa o scrii tu ? si vin si eu la lansare  :D

--- Terminare citat ---

scriu, dar vreau atunci si drepturi de colaborare  ;D - ca deh, sa nu ma apuce apoi nostalgia

--- Citat din: steliana din Duminică, 10 Iulie 2011, 19:13 ---jane, este extraordinara povestea ta. intamplare asemanatoare am si eu cu fostul meu catel bruno, pe care si acum il visez.

este greu de spus unde am putea scrie aceste amintiri ...

se spune ca amintirile triste sa le scriem pe nisip pentru ca vantul sa le poata lua ...
cele placute ... sa le cioplim in piatra pentru ca ele sa dureze o viata ...

--- Terminare citat ---

steli, am avut sansa sa cresc la curte, la bunici si sa alerg cat ii ziua de lunga prin gradina si sa dau de mancare la animale, sa ma joc cu puii de gaina, sa fac pisicii sa se joace cu ghemotoace de hartie , catelului sa-i dau drumul din lant cand bunicii nu erau cu ochii pe mine - amintiri  pline de nostalgie - care se  scriu in "file" ale noastre - ca "suveniruri" ale trecutului si pe care le retraim cand povestim despre ele

fortuna777:
mi-a placut, janet :D...mai vreau una :D

janeta:
alta data , puiule , ca acu` m-a epuizat de tot caldura si mi-au secat ( temporar ) amintirile .

ma bucur ca ti-a placut . acu` imi place si mie , dar atunci... ce  meniu i-am facut aluia in gand numai eu stiu :D :D :D

julia:
pai tu ai iesit la intilnire cu fiul lui moromete?!!?

natashă, asta-i pentru tine...

janeta:
multam frumos , jul !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă