Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Workshop fotografie artistica - Sibiel 23 - 27 august 2010

<< < (6/11) > >>

Saturnianul:
Super poze @pe_jumate! Cel mai mult imi place aia cu scara, compozitia coloristica si modul cum cade lumina soarelui ii da o nota aparte. Acum imi pare rau ca n-am putut ajunge la workshop-ul de fotografie. Dar daca se va mai face vreunul, sigur nu-l mai ratez.

pe_jumate:
@saturn: multumesc mult, draga bogdan, pentru aprecieri!

asa cum am incercat sa spun in mica mea poveste fantasmagorica de ieri noapte, chiar dupa acest curs, suntem totusi doar la inceputuri in ale artei fotografice.. asa cum spunea profesorul nostru la curs, sunt necesare, pe langa dispozitia de autoperfectionare permanent prezenta, un aparat suficient de bun si un ochi antrenat sa observe imaginile care merita surprinse.. iar de la a le observa pana la ale si reda cu emotia momentului respectiv cu tot.. e ceva cale! cu acest curs ni s-a deschis o poarta iar de acum inainte totul depinde de noi

si chiar asa e.. te rog, citeste cu atentie inscriptia de pe poarta cetatii slimnic :D

PS stii ceva? in cazut tau, eu zic cu cea mai mare obiectivitate ca cursul de fotografie ar rafina doar ce tu ai deja.. :-*

mara:
Buna seara Jumatate C! Minunata foto cu gradina in fundal, vazuta prin portic/fereastra. Premiul cel mare pentru diferentele de lumina. Si subiect. Desi ca subiect parca as ezita in fata celei cu podetul/ cararea. O dulce invidie ma incearca fata de maiestria ta, acum. Blitz!
Sa ai o toamna frumoasa!

pe_jumate:
@mara: multumesc mult, draga mara! ma bucur ca iti plac pozele .. cu mare placere discutam, aici sau cand s-o putea in spatiul real, despre tot ce am reusit sa invatam..

PS desi tu ma lauzi, eu stiu ca mai e drum luuung-luuuung pana la a stapani secretele artei fotografice :) .. saptamana trecuta s-a dat doar startul in cursa asta lunga si acaparanta.. un mic ajutor: ca exercitiu de educare a ochiului de artist fotograf, ni s-a recomandat sa cumparam/rasfoim cat putem de des revista "foto-video" si sa urmarim constructia imaginii in filmele premiate cu oscar.. ce zici? putem incepe de aici.. si ochiul va lucra curand singur si autonom, vei vedea ;)

Felicia:
Superbe poze @pe_jumatate. Emana liniste si buna dispozitie. Ma bucur ca te-am cunoscut, desi nu am avut f mult timp la dispozitie. Sper si imi doresc sa ne revedem mai cu timp. Te pup

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă