Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Workshop fotografie artistica - Sibiel 23 - 27 august 2010

<< < (5/11) > >>

admin:
Cu siguranta o sa-l repetam, am si discutat deja cu Daniel, de care toata lumea a fost foarte incantata. Dar prima tabara la Sibiel va fi asa cum am anuntat deja pe "Vacantele Singles Camp", una de arta decorativa. Pt ca o avem pe Flori, un foarte bun peisagist, un om plin de fantezie si creativitate, am planuit deja un astfel de workshop. Ce vreau eu este ca multi dintre voi sa aiba un prim contact cu astfel de posbile hobby-uri. Deprinderile insusite intr-un cadru placut, inconjurat de prieteni pot usor deveni pasiuni. Krissunu vreau sa gandim si partea de atelier de sculptura, chiar daca nu foarte elaborat, macar ca studiu informativ.

pe_jumate:
buna seara, dragii mosului! acum am intrat in casa, dupa aventurile ultimelor zile, si ma grabesc sa va spun o poveste cu (ceva) termeni de specialitate, ca sa va conving ca am priceput totusi ceva din muntele de informatie care ar trebui sa stea la degetul cel mic al unui fotograf adevarat.. asaaa.. deci, sa incepem:

a fost odata ca niciodata un cer de vara tarzie, cald si imbietor..

sub acel cer senzational, era, tot atunci, un loc minunat, de basm si nu prea departe, .. unde visele frumoase se implineau, mancarea era regeasca si oamenii buni, toleranti si calzi..

oaspetii acelor oameni buni, toleranti si calzi erau pusi in fiecare zi sa caute cu inversunare sens in .. frunze, pietricele, constructii si flori, oamenii din jur, sentimentele lor, ale celorlalti, si sa construiasca imagini cu acel sens..

pe_jumate:
pe calea lor nesigura..

supusii aflati in locul cel minunat si ocupati in fiecare zi sa caute sens in cele de primprejur si sa-l stranga prin buzunarele lor prevazute cu (tele)obiectiv, incercau sa aplice tot ceea ce vraciul care ii urmarea cu ingaduinta le mai trimitea din cand in cand in ajutor .. adica putina pulbere de compozitie, ceva praf de iluminare, vreun strop de macerat de white/black balance, cate o atingere de diafragma, o expunere mai shmechera, o tusha de echilibru final.. si uite-asa, ei vedeau, pe zi ce trecea, deschizandu-de din ce in ce mai luminoasa, fereastra cunoasterii fotografice..

pe_jumate:
un lucru a fost stabilit cu claritate in timpul sederii pe taramul cel fermecat: scara cunoasterii depline le statea si inca le mai sta in fata..

asa ca, cu temeinicie si perseverenta, nu le mai ramane decat sa cladeasca pe temelia pusa deja, ceas de ceas, zi cu zi, clipa de clipa, pana la momentul in care, creatia lor, minunata, fermecatoare si cristalina ca un sunet de clopot rasunator, va cuceri suflarea regatului celui fermecat..

pe_jumate:
si-am incalecat pe-o matura si ma bag in patura .. noapte buna tuturor! :D

THE END

(APLAUZE SI FLORI DE FINAL)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă