Arhiva > Arhiva
Umor si comic vs ironie
steliana:
pierderea umorului ... indica primele semne de imbatranire
deci ... sa ma consider trufanda? :D
luciamanta:
Umorul este o calitate sine qua non a inteligenţei, care întreţine în modul cel mai fericit spiritul tânăr...
micaela:
eu as zice ca inteligenta e un atribut, dar nu sine qua non, al inteligentei... si eu am convingerea ca poti avea umor (constient si voit) doar daca esti dotat cu sinapse multe si rapide care-ti permit asocieri amuzante de idei. din pacate insa, exista si oameni f. inteligenti, total lipsiti de darul umorului, de o seriozitate plata si arida precum desertul... nu o data m-am intrebat cum pot unii sa traiasca fara sa rada, luand totul, inclusiv pe ei, mult prea in serios...
almi_gabi:
si ce este intradevar, micaela , o calitate a oamenilor ce au umor este aceea de a putea face haz de necaz in cele mai grele momente . am observat ca atunci cand "tratezi" nemerniciile vitii cu umor parca treci mai usor peste ele.
admir oameni care au puterea de a rade chiar de ei si de a se detasa. sunt incredibili.
silviu:
--- Citat din: steliana din Marți, 04 Ianuarie 2011, 17:35 ---pierderea umorului ... indica primele semne de imbatranire
deci ... sa ma consider trufanda? :D
--- Terminare citat ---
da! dar doar in spirit :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă