Arhiva > Arhiva
Initiere cluburi Singles Camp
licya:
--- Citat din: admin din Vineri, 16 Iulie 2010, 08:05 ---Felicia, iti dai seama ca fiind din Sibiu, am sa incurajez din toate punctele de vedere formarea clubului. Oricum sa stii ca sunt multi cei care asteapta acest lucru aici si cu care am tinut legatura. Aici pot sa va pun la dispozitie for free, pentru intalniri Sibielul, ceea ce usureaza mult activitatea. Discutam cand ma intorc din Bulgaria, pana atunci si plaformele si fata noua de site vor fi terminate.
--- Terminare citat ---
si eu vreeeau :(( ma primiti si pe mine ? ... eu nu indeplinesc inca toate conditiile :(
poate e cineva din Alba Iulia care poate initia clubul prin zona asta..?..
admin:
Organizararea cluburilor are sa se fie regionala, cel putin in prima faza, astfel incat numarul de membrii sa asigure functionabilitatea. In situatia ta Licya, pentru ca Alba Iulia este la nici o ora de Sibiu, iti propun sa vii o luna, doua aici, dupa care sa formam si acolo un club. Am sa-ti trimit un Email cu detaliile despre actiunea de saptamana viitoare de la Sibiel. Daca esti interesata sa participi, esti invitata mea, la fel cum sunt cei din Sibiu. Ca si principiu, o sa se ajunga sambata dimineata, ziua un program lejer de socializarea, iar seara fun. Se pleaca duminica dimineata. Locatie: Pensiunea Sibiel, www.sibiel.eu
licya:
--- Citat din: admin din Marți, 20 Iulie 2010, 06:24 ---Organizararea cluburilor are sa se fie regionala, cel putin in prima faza, astfel incat numarul de membrii sa asigure functionabilitatea. In situatia ta Licya, pentru ca Alba Iulia este la nici o ora de Sibiu, iti propun sa vii o luna, doua aici, dupa care sa formam si acolo un club. Am sa-ti trimit un Email cu detaliile despre actiunea de saptamana viitoare de la Sibiel. Daca esti interesata sa participi, esti invitata mea, la fel cum sunt cei din Sibiu. Ca si principiu, o sa se ajunga sambata dimineata, ziua un program lejer de socializarea, iar seara fun. Se pleaca duminica dimineata. Locatie: Pensiunea Sibiel, www.sibiel.eu
astept detaliile! :)
--- Terminare citat ---
luciamanta:
Tare si fi vrut sa ma fi nascut si eu la SIBIU!!
adria:
ei, parca numai tu!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă