Arhiva > Arhiva

Initiere cluburi Singles Camp

<< < (5/29) > >>

admin:
Felicia, iti dai seama ca fiind din Sibiu, am sa incurajez din toate punctele de vedere formarea clubului. Oricum sa stii ca sunt multi cei care asteapta acest lucru aici si cu care am tinut legatura. Aici pot sa va pun la dispozitie for free, pentru intalniri Sibielul, ceea ce usureaza mult activitatea. Discutam cand ma intorc din Bulgaria, pana atunci si plaformele si fata noua de site vor fi terminate.

luciamanta:
Felicia, fiind din Sibiu, esti privilegiata, ceea ce este un lucru foarte bun. Este incurajator si de bun augur!

stan ana:
Salut! Si eu sunt din sibiu.Ar fi interesant un club pentru cei singuri, aici.

luciamanta:
Asa este, Ana. Fii bine venita, iti doresc sa te simti bine, sa cunosti oameni pe gustul tau, sa participi la actiuni si sa fie totul o.k. Te pup si sa fie intr-un ceas bun inscrierea ta pe comunitatea SC!

admin:
Ana, ti-am raspuns pe Email-ul lasat la inscriere. Urmeaza sa stabilim pt sambata viitoare o intalnire a celor din Sibiu, la Sibiel, unde o sa fiiti invitatii mei. Felicia daca citesti randurile acestea, incearca te rog sa-ti faci programul astfel incat in 31 sa poti veni si ramane la pensiune. Oricum am sa te contactez si Email.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă