Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (155/166) > >>

Cristina73:
Iti multumesc foarte mult pt raspuns, Gigi! 😊
O sa intru pe topicul excursiei! Zi minunata.

sultana:
Buna seara,
 In legatura cu excursia din Maroc  din aprilie am o nelamurire : la intoarcere in Romania cand ajungem exact la Otopeni - ma intereseaza ziua - : daca plecam din Maroc pe 17 aprilie ar trebui pe 18 , 19 nu ?

wonderland:
Sultana, raspunsul dat de Admin mai sus e valabil si pentru intrebarea ta.

--- Citat din: admin din Duminică, 17 Martie 2019, 15:25 ---daca esti interesata de acea excursie si doresti sa intri in contact cu cei inscrisi trebuie sa scri pe topicul acelei excursii. Aici este subiectul excursiilor pentru anul viitor, cu siguranta nu-ti va raspunde nimeni...

--- Terminare citat ---

Rami:
Tocmai ma intorc de la Brasov, unde, sub indrumarea Dianei  :flori:, am descoperit impreuna Brasovul de Florii!  :yeah:
La anul, va recomand sa nu ratati!
Acum o luna, tot asa, am descoperit Bucurestiul, Micul Paris,  :yeah: sub indrumarea Danielei :flori:
Nici asta sa nu ratati!
Am o intrebare, o propunere, si o dorinta, daca se poate!
Sa mai cunoastem in felul asta si alte orase din tara, Cluj, Timișoara, Oradea...
Gigi, crezi ca s-ar putea la anul?
Noi cei veniti in vizita în aceste orase am fost tare incantati de tot ce am aflat si cum am fost primiti, dar pana si cei care locuiesc acolo au aflat o multime de informatii noi, si s-au bucurat!
Si din ce am discutat cu cei prezenti in cele 2 excursii, mai sunt si alti doritori!
Sper sa nu te superi pe mine Gigi!
Tu stii cel mai bine, daca se poate organiza asa ceva!

loredana71:
Buna idee, Rami. Subscriu.
Ma bucur ca te-am cunoscut!  :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă