Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
Rami:
Si eu Loredana :flori:
Ma gandeam ca am mai avea vreo 2 -3 variante in genul asta, cu prezentarea oraselor ;) ,Braila si Iasi si Sighisoara , si poate mai apar si altele, asa cum ne dorim :D
Sanatosi sa fim :angel:
admin:
Da, am in plan o serie de excursii care sa includa "city break-uri" in Romania. :)
mar61r0@gmail.com:
Buna dimineata,
Subscriu la propunerea celor de mai sus si ca un argument pro, vreau sa va spun ca desi sunt de 36 de ani in Bucuresti si s-ar presupune ca nu sunt multe lucruri necunoscute de mine despre acest Mic Paris, am participat alaturi de un grup minunat la Turul Bucurestiului si credeti-ma ca a MERITAT. Ne-a purtat Daniela, ghida noastra, prin toate perioadele istorice ale acestui oras, ne-a incantat urechile cu povestile mai putin stiute, despre personalitatile acelor vremuri, despre cladiri vechi si noi in acelasi timp si multe alte noutati.....pentru mine cel putin, au fost noutati. As participa la orice tur al oricarui oras pentru ca este o modalitate de cunoaste si completa imaginea de ansamblu pe care o am despre aceste locuri. Este laudabil ca avem deschidere pentru excursiile din afara tarii, dar iesirile de weekend, in special sambata - duminica, dau posibilitatea celor care nu-si permit financiar, sau au un program incarcat, sau nu se pot invoi vinerea, sa participle la aceste actiuni. Va doresc o saptama plina de armonie, ganduri bune si binecuvantata! Sarbatori Pascale minunate!
PGabriela:
Copiez textul scris de Ramy: "Am o intrebare, o propunere, si o dorinta, daca se poate!
Sa mai cunoastem in felul asta si alte orase din tara, Cluj, Timișoara, Oradea...
Subscriu la propunerea facuta de Ramy. Pentru viitor sper sa organizați astfel de actiuni si in alte judete.
Personal incerc iesiri de acest gen. Am vazut cateva orase deja, dar as vrea cu grup si insotitor la fel de valorosi cum au fost in toate actiunile la care am participat si s-au adunat destul de multe, spre bucuria mea.
La actiunea Bucuresti nu m-am putut conecta anul acesta, dar sper sa se reia.
PGabriela:
PERU, evident :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă