Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (132/166) > >>

Misona:
Si eu ! Si eu! :yeah: :yeah:

17-19 februarie sper ca vii si tu :)

scuze ca sunt  :offtopic:

admin:
Am sintetizat intr-o lista - tabel, toate excursiile noastre din 2017 - indicand  locurile de plecare + traseele la care va puteti conecta. O gasiti aici: http://www.singlescamp.ro/despre-transport/

Inchid temporar acest topic. Se va putea posta din nou doar incepand cu luna august atunci cand ne vom gandi ce facem in...2018!

crystyna2000:
Gigi,o intrebare:

Era si o excursie in Ceahlau, programata undeva in septembrie, in lista Lidiei.
Se mai face?   :)

admin:
Nu am lansat-o pt 2017. Tin minte ca am avut de ales...si am preferat altceva. Nu o sa mai fie adaugata, cu siguranta, deci nu o astepta. 90% din actiuni sunt deja pe site, ce mai adaug sunt mai mult evenimente. Cum este cel lansat astazi, la Sighisoara.

admin:
Sunt inca la Berlin, dar pentru ca urmeaza sa fiu plecat mai intai in Maroc, apoi la Galati - Braila si in continuare in Cinque Terre, am tinut sa va transmit cateva dintre posibilele noi excursii pe care o sa le organizam in 2018. Majoritatea dintre ele o sa fie lansate mai devreme de 1 noiembrie, pentru a contura grupul si a rezolva tot ce tine de logistica excursiei.

Excursiile sunt conturate ca program pe zile, am aproape toate amanuntele, urmeaza doar sa vad cotatiile, sa incep negocierile si apoi sa armonizez cu zborurile. Eu sper ca in maxim 45 de zile sa pot lansa noile excursii. Inca nu stiu daca toate, depinde si de cotatii si de alte cateva amanunte. Perioadele sunt informative, ele vor suferi pana la lansare anumite modificari, functie de zboruri si de detalii ce tin de logistica partenerilor. Dar in mare le puteti lua ca indicator.

1 - 12 martie Vietnam + Cambogia
23 martie - 1 aprilie Circuit si sejur Cuba
18 - 27 aprilie Madagascar plaja si excursii pe insula
6 - 13 august Moscova + S.Petersburg
1 - 15 septembrie Peru clasic + insulele Galapagos
24 - 5 octombrie Zanzibar (excursii + sejur) + vizitarea in safari a Parcului National Mikombe (Tanzania)
30 noiembrie - 8 decembrie Republica Dominicana (sejur + excursii)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă