Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
admin:
Cineva mi-a propus aceasta excursie. Am introdus-o ca propunere, am cautat si am cautat si iar am cautat. Am discutat apoi cu Gabi pt ca el este din Braila, am mai sunat niste "dunareni, dar nimeni nu stie sa se faca asa ceva. Am intrebat si persoana care a propus aceasta excursie, mi-a raspuns ca era la stadiul de idee, nu ca ar fi vazut intamplandu-se asa ceva pe Dunarea noastra. Nu discutam de Tui, a carui croaziere le cunosc, dar care sunt pe peioada mai lunga si costa... :o Nu este sezon, asa ca nici nu avem cum sa ne interesam in porturi...Ramane deci la stadiul de proiect...2018.
admin:
Pana astazi am lansat 49 de actiuni. Urmeaza azi Bulgaria, a 50-a. In block start mai stau inca 10...gata sa completeze ceea ce am promis anul trecut in toamna pentru 2017: 60 de excursii si evenimente Singles Camp&Travel!
Rentzi:
Dar Gigi, sunt doar 52 saptamani in an! :o La noi nu te gandesti?
Misona:
--- Citat din: Rentzi din Joi, 19 Ianuarie 2017, 12:12 ---Dar Gigi, sunt doar 52 saptamani in an! :o La noi nu te gandesti?
--- Terminare citat ---
Ba tocmai ca se gandeste la noi sunt 60 de actiuni planificate pana acum, ca pana la sfarsitul anului cine stie ce/cate mai apar(e)?
In alta ordine de idei, ne vedem la Carnaval sper Rentzi... anul acesta te voi surprinde! :happy:
Rentzi:
Abia astept! O0
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă