Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
oana0801:
Cateva idei de excursii:
1. Apuseni: Ghetarul de la Scarisoare, Poarta lui Ionele, Muzeul lui Avram Iancul, Pestera Ursilor, Pestera Meziad, Pestera de Cristale Farcu, Rosia Montana, Muzeu, Cascada Pisoaia
2. Olanda in Keukenhof si poate fi combinata cu Roterdam (in martie-aprilie)- este cea mai mare gradina de flori din lume
https://www.getyourguide.com/keukenhof-l530/?cmp=ga&partner_id=CD951&gclid=CjwKEAjwsuK_BRDD9ISR1bawwUwSJACbOiixsptk0VrN3AI94pKvXwdZ1Mgk2-SDQeX0Vl7tivJTBhoCvxLw_wcB
Doar cateva idei
Seara buna
Tania55:
Daca se mai face excursia din Cheile Nerei (jud. Caras - Severin) si anul viitor, propun un ghid local care sa o ajute pe Lidia, pe Nicu Susara sau Cristian Debona :)
admin:
Se face cu siguranta...Anul acesta l-am sunat pe Cristi dar nu putea sa mearga...Anul viitor vad ca avem si alte optiuni. Vreau sa facem cel putin inca o excursie in zona...Am sa ma sfatuiesc cu tine Tania.
florin69:
La Sibiel, in orice varianta s-ar organiza e ,,misto"! Ca e carnaval, ca e sarbatoarea recoltei , ca e de 3 sau 5 zile, tot bine e. Din pacate, datorita programului imprevizilbil, nu-mi pot exprima optiunile atat de devreme. Ramane doar sa urmaresc forumul si in functie de locurile care le mai gasesc libere, sa particip la o parte din actiunile anuntate. Oricum ar f,i actiunile de la Sibiel vor avea mereu prioritate. :thumbup:
Mareea:
Propun o excursie in Muntii Sureanu - Poarta Raiului. Pensiunea Sureanu e o locatie pe care am testat-o si pe care o recomand. Gazdele sunt deosebit de amabile si deschise la propunerile vizitatorilor.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă