Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
Maria_Cara:
Buna ziua, mi-ar placea sa revad Holy Land (in varianta SC) cu trecere prin desertul Neghev, vizitarea craterului Mitzpe Ramon cu cazare la hotelul Beresheet(pe marginea craterului) cu trecere in Iordania la Petra, safari prin desert, (in Iordania cunosc ghid, scolit in Romania) m-as inscrie de pe acum, ... desi eu am o problema in general cu planificarea, nu ma pot inscrie in excursii cu citeva luni inainte, insa ma pot mobiliza si sa plec last minute. Va doresc week-end frumos
noiembrie:
Sunt perseverenta, spuneam imprejurimile de la Balvanyos...grota cu sulf, grota de alaun, troita Sf. Maria, lacul Sf. Ana cu Tinovul Mohos, adica turbaria din craterul vulcanic
plantele insectivore"roua cerului" , alte specii de tundra , ursi, ruinele cetatii de la Balvanyos.Revenind in civilizatie, orasul Miercurea Ciuc cu cateva muzee interesante, o moara de apa
nefunctionala,biserica romano catolica si multe alte obiective.
doina savu:
Draga Gigi,
Crezi ca mai poti sa introduci inca o vacanta in Sicilia avand in vedere cererea mare? M-as bucura daca s-ar putea. Daca nu,...astept Sardinia
Mci
krondia:
--- Citat din: noiembrie din Sâmbătă, 08 Octombrie 2016, 12:29 ---Eee, cu vestul e un pic mai greu,poate cu avionul, pana la
cel mai apropiat aeroport, Brasov.
--- Terminare citat ---
Aeroportul de la Ghimbav-Brasov este inca un vis frumos... vor mai trece probabil ceva ani pana va deveni functional.
Altfel, ai dreptate, zona Tusnad-Balvanyos este foarte frumoasa. Referitor la Miercurea Ciuc, la marginea orasului se gaseste si Manastirea franciscana de la Sumuleu Ciuc unde, de Rusaliile catolice, are loc cel mai mare pelerinaj catolic din Europa Centrala si de Est.
admin:
Am verificat azi pt Cinque Terre, dar nu mai am nimic liber, imi pare rau Doina. :-[
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă