Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
DorinaSimion:
Excelenta idee,sunt sigura ca va functiona.
admin:
Asa cum va anuntam acum 2-3 zile lucrez la o solutie de suplimentare a calendarului 2015 cu actiuni noi in Singles Camp sau la care locurile s-au epuizat. Pt ca cererea mare vine din Bucuresti si pt cel cu care urmeaza sa colaborez pe aceste actiuni este de acolo, plecarile se vor face la fel ca la celelalte excursii si vacante din capitala.
Ieri am avut o discutie mai concreta, am dorit sa vad ce zone cunoaste mai bine si ce propuneri de vacante are in plus de ceea ce am organizat pana acum. Daca totul decurge bine, in cateva zile o sa va pot confirma colaborarea si sa va anunt ce vacante vor fi (re)introduse in program. Am sa transmit un newsletter de sondaj, astfel incat sa vad ce si-ar dori lumea, nu are rost sa propun ceva care nu va fi agreat intr-un numar care sa justifice un microbuz de 20 locuri...
In avanpremiera va spun ce am in vizor:
Repetarea si reintroducerea unor actiuni care au mai fost in calendar:
- Delta
- Maramures
- Cheile Nerei
- Tara Luanei - Muntii Buzaului
Noi
- Bulgaria sezon vara
- Bulgaria SPA si relaxare
- Grecia sezon de vara
- O calatorie pe apa din Marmaris - intr-o varianta cu totul si cu totul inedita...
Mi-a indicat niste locuri mai putin batute de romani si foarte interesante...Si activitati la fel deosebite...Am inceput documentarea si intradevar sunt foarte tentante! :)
Perioada pe care o doresc acoperita de noile actiuni este iunie - iulie - august - septembrie - octombrie.
Rentzi:
"- Grecia sezon de vara
- O calatorie pe apa din Marmaris - intr-o varianta cu totul si cu totul inedita..."
Hmmm... suna interesant....
admin:
Gata! Am planuit totul, am urcat pe forum cu detalii. Luni trimit newsletter-ul si vedem ce se alege...
admin:
Votul pentru alegerea excursiilor noi este deschis. Se poate alege o singura destinatie din cele 8. Rugamintea este sa votati o singura data.
In aceste excursii il veti avea ca insotitor pe Adrian sau Sel - asa cum il cunoaste lumea. Prima lui iesire impreuna cu Singles Camp va fi la Predeal 13 - 15 martie. O sa fim amandoi acolo, vreau sa se acomodeze cu grupurile noastre si sa inteleaga atmosfera...
Asa cum l-am mai prezentat aici pe forum are un profil asemanator cu al meu, dar mai tanar cu 7 ani si ceva mai sportiv. La fel de detailist, la fel de atent...Il cunosc de multa vreme si am mare incredere in el...Calatoresta foarte mult, are responsabilitatea grupului, pregateste minutios totul.
Programele externe noi le-am facut impreuna, la recomadarea lui de destinatii. Le cunoaste bine, mi-a povestit o multime de lucruri din fiecare. In multe zone a ajuns in cadrul semi - oficial are deci si relatii locale care ajuta mult.
Cam atat, dar mai revin pe subiectul acesta...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă