Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (102/166) > >>

dianna:
Eu nu pot sa votez nimic pentru ca anul asta se cam suprapun ca perioada cu ce am ales deja  :'( dar tare mi-ar fi placut Cheile Nerei, Samothraki si/sau Loutraki Pozar, poate si Sveti Vlas. Nu vreau sa schimb, sa renunt (iar) la ce m-am inscris deja ca sa nu par (iar) neserioasa, dar abia astept excursiile de o zi :) si anul viitor :)

admin:
Anul viitor o sa ma asigur cat pot de mult ca nu se va mai ajunge la situatia de a nu avea locuri de oferit in full season sezon. Iar actiunile de o zi cu plecare din Bucuresti o sa inceapa din octombrie. Deja lucrez la liste, ma gandesc cum va trebui sa arate site-ul pentru ca informatiile sa fie cat mai usor de identificat. Pt ca in mod cert o sa schimb web-site-ul. Nu este gandit si pregatit pt un numar de 50 de vacante si 20 - 30 de iesiri...

admin:
Astazi este ultima zi de vot, dar aseara am tras deja concluziile. Va prezint lista in ordinea alegerii si preferintelor voastre (clasamentul este realizat nu dupa criteriul numarului de voturi ci al raportului intentii de participare/locuri disponibile. La primele doua excursii raportul este sensibil supraunitar, 1,3 - 1,35, ceea ce arata o cerere mai mare decat disponibilitatea de locuri. Si la Temele de la Loutraki suntem foarta aproape de raportul 1. Maramuresul si Tara Luanei, au strans doar cateva optiuni, ceea ce le ofera un loc...anul viitor.  :'(

6 zile pe Insula Marilor Zei. Samothraki - Grecia 26 – 31 august 2015
Croaziera albastra. Cu guleta in apele Turciei septembrie
Binecuvantarea naturii: Loutraki Pozar. Grecia 6 – 13 septembrie 2015
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 11 – 14 iunie 2015
Delta si mare la Sulina! 15 - 19 iulie 2015
Litoral si excursii in Bulgaria. Sveti Vlas 14 - 18 august 2015
Excursie in Maramures 16 - 20 septembrie 2015
Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 18 - 21 iunie 2015

Cele 6 actiuni alese intra de azi in calendarul excursiilor Singles Camp 2015. Sunt trecute in lista de rezervari de pe site, se pot face inscrieri.

Lucrez la Croaziera albastra, sunt in contact cu agentia turca pt a fixa perioada. Nu am definitivat nici calculatia, am sa incerc sa finalizez azi tot ce tine de costurile acestei excursii si sa afisez tariful.

La celelalte excursii totul este clar, urmeaza sa comunic cu detalii si hotelurile in care o sa se stea. La Loutraki va dura poate o saptamana, acolo Sel are o legatura buna si asteapta un rezultat.

Aceste excursii raman i prezentare pe subforumul in care au fost prezentate, de acolo fiind sterse cele doua care nu se tin. Deci Noi excursii si vacante!!!: http://forum.singlescamp.ro/index.php/board,49.0.html

admin:
Asa cum am anuntat si explicat pe forum, incepand cu toamna 2015, vacantele, excursiile si evenimentele noastre au sa fie mult mai definit structurate. Elemente ca:
- tipul si profilul actiunii
- adresabilitate
- marime grup
- transport
au sa fie prezentate ca principale, astfel incat la o prima vizualizare sa se poata analiza usor si rapid daca este ceva potrivit si dorit.
Site-ul are sa sufere modificari, sunt mai multe lucruri pe care le vreau imbunatatite astfel incat sa usurez accesul la informatie.

Despre actiuni inca nu va pot spune prea multe, decat ca au sa fie prezentate ca Singles Camp si Singles Travel. Cele din SC au sa fie coordonate de mine, eu am sa fiu insotitorul, iar cele din ST au sa-l aiba pe Sel si foarte probabil lui o sa i se alature inca o persoana, pt a putea mari numarul de excursii si a acoperi cu week-end trip-uri inca o zona de tara (Moldova sau Banat). 

SC-urile au sa fie net mai putine, in schimb ST-urile au sa creasca in numar fata de 2015. La 1 noiembrie, ca in fiecare an o sa va putem oferi calendarul de excursii si vacante SC si ST pt 2016. Si nu mai e mult pana atunci.

Pt SC am deja in minte cam tot planul pt 2016...o sa fie excursii la care renunt sau fac o pauza, in schimb o sa apara altele noi sau reluate.

Afara o sa avem ca in fiecare an SPA in Ungaria (20 pers). Mentin de asemenea Coasta Amalfi - Napoli (16 pers) si Cinque Terre (16 pers). O sa pastrez Andalucia - Gibraltar - Maroc (30 pers), am explicat pe topicul sau de ce. Portugalia - mici sanse, Azore idem, Madeira posibil sa repet. Ma intorc din nou la Austria, mi s-a solicitat de multa lume reluarea.

Ce va fi nou in SC
- Tarile Nordice (8 - 16 persoane)
- Germania de Sud si Elvetia (8 - 16 pers)
- Irlanda 16 pers
- Franta - posibil sa fac un circuit cu ajutorul Doinei F... :)

In tara o sa fie in jur de 10 excursii, printre care Lumea Animalelor, Tara Motilor, Muntii Baiului, Cooking Camp. Mi-ar face placere sa ma intorc in Apusenii de Padis, asta dupa ce vad ce s-a mai facut la drumul de la Rachitele pana la Glavoi. La fel si in Cheile Nerei, poate insa in alta formula de organizare. Am in plan si 2 noi, lucrez la ele....

In ST o sa propun cel putin 10 iesiri de week-end, minim 4 - 5 vacante de vara, cateva din excursiile pe care le-am facut in SC: Delta, Maramures, Tara Luanei.

admin:
Am ceva timp liber acum in Cascais si am inceput sa fac planurile pentru anul viitor, dar si pt cele doua excursii promise suplimentar pt sfarsitul acestui an. Nu va pot da inca detalii dar in 2-3 zile au sa apara primele informatii. Ma adresez in special celor nou intrati in Singles Camp, vreau sa va spun ca sunt peste 300 doar in vara aceasta! Incerc sa le dau cator mai multi single posibilitatea de a participa, de a vizita, de a se distra in conditii de grup, de a se cunoaste, de a comunica de a socializa... Asa ca pe curand!  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă