Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (97/166) > >>

dadus:
Tin bine minte filmul acela, stateam pe bancuta tu, eu si cu Iulian si nu ne mai venea sa ne ridicam de acolo.

admin:
Da, asa e...Uite ar trebui sa-l caut pe net, imposibil sa nu fie vreo copie...Atata doar ca una este pe calculator si alta pe ecran panoramic...

admin:
Anul viitor sunt cateva actiuni noi, printre care Scotia si Cinque Terre. Asa cum anuntam, in 2016 circuitul de Irlanda o sa-l inlocuiasca pe cel de Scotia, iar ieri ma gandeam la o alta posibilitate de tur in grup mic de 8 persoane, cu plecare din Munchen: Castelele Bavariei si Boemiei + Praga. O sa fie la fel la fel cum am facut Austria si anul viitor Cinque Terre: zbor Bucuresti - Munchen, vizitam cateva orase si castele din Bavaria, dupa care urmeaza Boemia si Praga.

Rentzi:

--- Citat din: admin din Miercuri, 26 Noiembrie 2014, 08:10 ---.... iar ieri ma gandeam la o alta posibilitate de tur in grup mic de 8 persoane, cu plecare din Munchen: Castelele Bavariei si Boemiei + Praga. O sa fie la fel la fel cum am facut Austria si anul viitor Cinque Terre: zbor Bucuresti - Munchen, vizitam cateva orase si castele din Bavaria, dupa care urmeaza Boemia si Praga.

--- Terminare citat ---

Cand? In 2015 sau 2016?

admin:
2016, spuneam ca cel putin 2 actiuni 2015 o sa fie inlocuite, Scotia cu Irlanda si Cinque Terre cu Bavaria - Boemia - Praga.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă