Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (96/166) > >>

Gabi sb:

--- Citat din: codrina din Sâmbătă, 11 Octombrie 2014, 21:16 ---Buna seara
Am studiat excursiile pe care vi le-ati propus sa le orgazati in 2016. Sunt cateva care ma intereseaza..de exemplu Madeira, Andaluzia....As dori sa imi spuneti cand stiti exact perioada acestor excursii...ma intereseaza ptr ca trebuie sa imi fixez concediul ptr 2016.

--- Terminare citat ---

Codrina, nu vrei sa ne ocupam mai întâi de....2015, si abia la anul, pe vremea asta, sa ne gândim la 2016???  :whistle: ;D

codrina:
Scuza ma Gabi...daca imi permiti sa ma adresez asa..greseala imi apartine...era vb de 2015...lista excursiilor era pentru anul 2015...my mistake..

codrina:
Gabi sb..daca stau bine sa ma gandesc..in ceea ce ma priveste nu ar srica sa stiu care ar fi excursiile externe din anul 2016...s-ar putea ca unele din 2015 sa nu se mai repete..avand in vedere ca se organizeaza de mai multi ani...

dadus:
Gigi, cu Insulele Azore esti tare :applause: :applause:
Ma uitam zilele trecute la fel de fel de destinatii si am dat peste Azore, desi tin minte ca anul acesta in Lisabona pe cand eram la poarta de imbarcare pentru Madeira, am vazut pe panoul cu curse o localitate si m-am intrebat oare unde vine- si atunci mi-am dat seama ca de fapt era o cursa spre Azore, cred ca atunci am inceput de fapt sa ma gandesc la aceasta insula.Parca a fost premonitie.
De cand ai afisat excursia ma tot uit si ma tot uit la poze si citesc impresii de calatorie. Esta alt colt de rai ca Madeira.
Hortensiile sunt plantele lor de pe marginea drumului.......
Cred ca asa cum ai zis ar fi fain daca am sta pe doua insule. In insula Terceira sunt celebrele Biscoitos - piscine naturale unde se poate inota. Tot in acesta insula se poate intra in vulcanul Algar do Carvo-cred ca e o experienta mai faina ca in Madeira. Si tot de acolo sunt croazierele pentru a vedea balenele- desi se zice ca in mai- iunie se vad ca atunci migreaza dar cine stie poate avem din nou noroc. Abia astept sa inot cu delfinii, dar te rog in croaziere sa mergem cu cataramanul nu cu zodiacul- stii tu de ce.
Abia astept.Azore venim :yeah: :yeah:

admin:
Mai scriam eu pe aici ca am o gramada de destinatii in cap....Dar nu le-a venit randul la fiecare...  ::) Cu Azorele mi-a casunat tot de atunci de cand mi-am pus in cap sa vedem si Madeira...Adica la Batalha, unde s-a proiectat filmul acela fabulos cu imagini luate din aer...Nu stiu drona, elicopter, avion, nu-mi dau seama ce au folosit oamenii aia la filmari, dar ceea ce au montat este incredibil...De la acel film m-am indragostit iremediabil de Portugalia...

Da, ideal este sa stam pe doua insule, sa avem organizate de aici excursiile, sa nu perdem prea mult timp acolo...Din considerentul acesta m-am si oprit...Am sunat-o pt un sfat pe colega mea cu care am fost la americani si mi-a indicat acelasi lucru plus ca m-a directionat spre cineva...Acum astept raspunsul...In paralel am inceput sa structurez si eu ceva in genul la ce am primit de la recomandarea Terezei....

Cred ca in 2-3 zile voi fi gata... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă