Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
admin:
Deci in principiu la Tarile Nordice, nu mai sunt locuri...
1. Tatiana O
2. Andrada
3. Laurentiu
4. Silvia B
5. Adela V
6. Anisoara C.
7. (Eugenia H)
8. Edi Z
9. Gabi Badea
10 Emil Bodea
11. Ioanam
Cinque Terre va fi cu siguranta anul viitor. Ce nu stiu este daca va mai fi Italia de sud (daca nu gasesc o colaborare buna, asa cum o am cu Andra in Spania, nu sunt decis sa o mai repet...), dar circuitul acela va fi cu siguranta...Deja l-am si fixat ca perioada, urmeaza ca in octombrie sa verific disponibilitatile. Eu am sa va intampin la Munchen, raman acolo o zi dupa circuitul de Austria, nu mai are sens sa ma intorc pana in tara, pt a reveni tot acolo....
Smaranda:
Vreau si eu inscriere pentru Cinque Terre, va rog sa ma treceti pe lista ( Elena A.) Inteleg ca se fac ĂŽnscrierile inca de pe acum, asa ca ... indraznesc ??? Nu stiu in ce luna va fi plimbarea, imi doresc sa pot fi disponibila (ca timp...) .
Rentzi:
Smaranda (si toti cei nou inscrisi) - nu se fac inca inscrierile pentru 2015 (si nu pe Forum ci pe site). :flori: Acum se fac doar declaratii de intentie pentru NOILE excursii. Pentru inscriere astepti sa apara lista cu excursiile pe 2015 pe site (www.singlescamp.ro), te duci in sectiunea REZERVARI si alegi actiunea la care vrei sa participi, completezi formularul, astepti sa vina factura pentru plata AVANSULUI, PLATESTI avansul si abia atunci esti INSCRISA. O0
:police: ATENTIE! Nu va apucati sa bifati toate actiunile in ideea "las' ca vad eu mai incolo". :tomato: In cazul acesta se vor emite pe numele vostru o gramada de facturi de AVANS. Neplata lor va duce la consecinte neplacute :tickedoff: mergand pana la excluderea din Singlescamp. |o La fel si pentru inscrieri si renuntari frecvente. :fight:
Pentru detalii cititi cu atentie regulementul Singlescamp. :rtfm:
:bow: :love: :love: :love:
briana:
Gigi, din pacate prietena mea nu poate sa vina asa incat, raman doar eu inscrisa pt tarile nordice. Multumesc
clara39:
ce excursii vor fi la anul?....cand afisezi calendarul?...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă