Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
PGabriela:
Prezenta in circuitul care include Cinque Terre...
admin:
Deci in Cinque Terre ar fi:
1. Gabriela P
2. Smaranda
3.
Este bine ca in principiu sa vad cine ar dori sa mearga din cei vechi... :) asa o sa fie mai simplu in noiembrie.
Am vazut ca f.multi sunt tintiti pe Madeira. M-ar ajuta mult sa stiu cati, sa vad cum ma pot organiza.... Deci - pt cei vechi acum - daca aveti intentia de a merge la anul in Madeira puteti sa va transmiteti deja intentia, pe lista de mai jos:
Madeira:
1.
2.
MAC:
Deci in Cinque Terre ar fi:
1. Gabriela P
2. Smaranda
3. Mihaela S
dianna:
Eu inca nu stiu pe ce lista sa ma trec. Mi-ar place multe: si Madeira si Cinque Terre si castelele bavareze... dar pot sa plec doar in august, poate sfarsit august - inceput septembrie, mai greu in iulie. In plus mi-ar place sa fie si cu un picut de plaja, asa ca trebuie sa astept planificarea la 1 noiembrie.
admin:
Am transmis un newsletter pt a evalua gradul de interes pt fiecare dintre excursiile pe care le am in plan sa le organizez pt 2015. Ar fi perfect daca v-ati comunica aici intentiile pt excursiile din strainatate, astfel incat sa pot alege corect destinatiile si de asemenea sa pot crea locuri suficiente. Acolo unde este posibil.
Deci va puteti trece aici, deschizand si alte liste- in afara de Tarile Nordice si Cinque Terre unde deja exista si au aparut primele optiuni.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă