Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (70/166) > >>

wonderland:
Gigi, pe cand o incursiune in Pietrosul Rodnei? :)
foto Andreea Dogar, de pe https://ro.stiri.yahoo.com/5-locuri-de-poveste-din-maramure%C8%99-la-care-trebuie-s%C4%83-ajungi-134029221.html

Interesant, privit de sus, Lacul Iezer are forma Romaniei

admin:
In zona aceea nu am fost inca, mi-am luat insa recent niste harti montane si ma documentez...Anul acesta este full, mi-ar fi greu sa mai "strecor" ceva...Dar la anul cu siguranta...Sunt multi vechi aici, carora nu le-am mai adus aproape nimic nou ca si destinatie, asa ca spre ei o sa ma orientez mai mult. De fapt anul viitor am sa linistesc mult motoarele intrarilor in SC, cel mai probabil ca o sa trec la o faza de semiinchis. Sunt deja in jur de 800 de membri activi, din care vreo 400 vechi si fideli si vreau sa ma concentrez cu actiunile 90% pt ei.

Apropo de timp: azi dimineata discutam cu Samiza o "reintoarcere" la Cambridge, mi-e tare dor de locurile acelea, atat de nostalgic sunt incat ma uit aproape saptamanal pe street view, la strada pe care am stat, Porson Road...Imi amintesc de fiecare peluza, de fiecare casa...Si parca timpul a stat pe loc, nu s-a schimbat mai nimic...Vreau neaparat ca anul acesta sa ajung la Londra si apoi la Cambridge pt cateva zile, dar nu gasim "fereastra". Cum acolo timpul nu este prea confortabil in octombrie si noiembrie, atunci cand am timp sa plec, nu stiu inca ce sa fac...Ca de ajuns tin neaparat... ???

wonderland:
Atunci, poate la anul reiei si Retezatul  :dance:

--- Citat din: admin din Duminică, 27 Aprilie 2014, 10:15 ---Cum acolo timpul nu este prea confortabil in octombrie si noiembrie, atunci cand am timp sa plec, nu stiu inca ce sa fac... Ca de ajuns tin neaparat... ???
--- Terminare citat ---
Cred ca era doar o reflectie personala impartasita noua, nu o intrebare. Dar  :blush:
Intre 4 si 13 septembrie, adica intre Maroc si Sardinia, parca ar fi o pauza.
Ori in august... doar daca nu ai suficiente inscrieri ferme la una din actiuni. ceea ce e greu de crezut. :magic:

admin:
Acum lucrez la perioada din august ce era destinata Nordului Moldovei. Din pacate si neasteptat, spre deosebire de alte actiuni la care deja s-au ocupat toate locurile sau au mai ramas doar cateva, la excursia din Moldova nu sunt decat foarte putini inscrisi ferm. Am trimis si un newsletter cu accent pe acea excursie dar nu am vazut sa fie doritori. Nu am putut  face nici rezervare neavand ceva sigur, n-am putut merge mai departe cu organizarea pe profile...Cum eu am sa plec aproape legat, acum era singura posibilitate de a mai face ceva... Poate n-am explicat-o eu bine, poate ca lumea a vazut partea aceea, poate ca am mers un pic extrem cu adresabilitate de profil, nu stiu unde a fost hiba... ::) Cert este insa ca dupa "sedinta" de analiza cu Samiza de azi dimineata, am decis sa o inlocuim cu altceva...Imi pare tare rau... :'(

Pt multi sunt convins ca propunerea la care lucrez acum va fi mai mult decat binevenita, din pacate insa vor fi foarte putine locuri .... Am gandit actiunea ca una intima, de 7 persoane + mine + Samiza. Este pe scheletul celei pe care o faceam in fiecare an in Austria, dar am introdus un element surpriza: Castelele Bavareze.

Lucrez de azi dimineata la organizare, sper ca pana maine cand am sa transmit un newsletter general o sa pot da toate detaliile. Oricum, se va zbura pana la Munche si inapoi, de acolo avem un microbuz cu care o sa mergem la Fussen, vedem minunatiile acolo, apoi seara ne cazam doua nopti  la Innsbruck. Vizitam Innsbruck-ul, apoi plecam spre gazda noastra obisnuita din Kaprun. O sa ramanem acolo 5 nopti, urmand sa primim un card cu care o sa calatorim si vizita gratuit Transalpina, Ghetarul de la Kaprun si multe alte obiective din zona. Le puteti vedea la excursia de anul trecut din Austria, dar am sa le prezint si pe topicul pe care o sa-l deschid special. O sa vizitam evident intr-una dintre zile si Salzburg-ul!  :dance:

De maine o sa si deschid rezervarile pt aceasta excursie...

In perioada de inceput de septembrie vreau sa organizez ceva in zona Horezu. Este foarte bogata in obiective si lucru ce convine perfect unui organizator, sunt apropiate si diversificate. Saptamana viitoare pe sfarsit o sa lansez si aceasta actiune, impreuna cu cea de SPA de toamna din Ungaria.

wonderland:
Poate distanta prea mare... Poate ca ...mixare drumetie montana pe trasee nu foarte usoare cu socializare/vizitare obiective istorice. Desi, tu ai precizat clar ca se accepta si variante personalizate.  Poate, mai incerci, altadata, variante de program gata separate.

* Ceahlaul, de sine statator, pentru Clubul Drumetilor Montani si

* Nordul Moldovei separat pentru cei dornici de vizite la manastiri si alte obiective. De exemplu un Cooking Camp in Nordul Moldovei cu vizite pe la manastiriPacat, asa ramane Nordul Moldovei o comoara ne-pretuita. :bully:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă