Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
admin:
Am vrut sa mai intercalez o actiune intre Delta si Italia de Sud, cand am verificat insa, desi pareau a fi suficiente zile pt a putea participa la inca o excursie, am realizat ca mi-ar fi foarte greu. Italia de sud este o actiune complexa, am nevoie de cateva zile de revizuire a programului, parcursului, ghidajului. Asa ca din pacate cade actiunea pe care o doream in zona Horezu... :(
Promit insa ca pe langa Tabara New Entry din noiembrie am sa mai organizez ceva si la sfarsitul lui octombrie...Doar sa fie timp frumos! ::)
wonderland:
Exemple de tenacitate - pentru cei ce se antreneaza pentru drumetii montane :) Dar, pe unde merg ele, parca nu m-as incumeta. :faint:
stambecchi arrampicati sulla diga del cingino (vb) - valgeis
Astea n-au vertijuri?
Stefana Marmureanu:
da, super ideea cu excursie inafara in vara.
Din Bucuresti pina in imprejurimile Sibiului dus-intors maninc cca 2 zile cu trenul. Nu am masina....
Rentzi:
Exista si autocare....
wonderland:
Nu cred ca va deveni destinatie SC, dar n-am gasit alt loc în care să vă trezesc interesul pentru Orasul subteran al vinurilor - Mileștii Mici, lângă Chișinău în R. Moldova.
Vinurile păstrate aici, sunt produse din recolta diferitor ani, între 1986 şi 1991. Spiritul vremurilor de odinioara se resimte în acest oras vinicol subteran, crescut din tunelurile largi. Galeriile calcaroase naturale cu o lungime totală de 200 km pot fi parcurse cu transportul. Iar străzile oraşului vinicol subteran ,amplasate pe o suprafata de 55 km, sunt pline cu budane de stejar, care asemeni unor străjeri stau de veghe dea lungul anilor.
cam asa arata vinul vechi, lasat linistit in...caze:
un colț la intrarea în zona cu săli de degustare, povestea descoperirii vinului de către Bachus :)
o mica si fermecatoare cascada, care sa ne aminteasca de Marea Sarmatica, ce a acoperit candva aceste locuri.
Si un colt cu copaci in care sunt sculptate reprezentari ale fetei umane, in diferite stadii ale betiei. Cica daca, după degustare nu te regasesti in niciuna, tre sa perseverezi ;D (una dintre glumitele ghidului, de fapt ghidei, o tanara si frumoasă moldoveanca bruneta.
Mai multe informatii, un filmulet si fotografii realizate de profesioniști găsiți pe site-ul cramei:
http://www.milestii-mici.md/ro/
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă