Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Unde mergem in vacanta Singles Camp?

<< < (43/166) > >>

clara39:
probabil din experienta ta stii mai bine..eu am facut doar o propunere...personal imi place mai mult marea...

admin:
Cred ca tuturor le place marea, doar ca este mai putin accesibila, prin distanta, prin organizare, prin mai multe lucruri de care trebuie tinut seama. Destinatiile pe care le-ai enumerat, sunt favorite si foarte bune pt o vacanta 100% mare. Cu cateva observatii: in Egipt si Tunisia nu as merge inca cu un grup de persoane. Individual fiecare isi asuma riscurile aferente unui spatiu care nu mai este atat de sigur ca acum 2-3 ani, adica atunci cand presedintii celor doua tari au fost alungati de la conducere. Regimurile au devenit instabile si pe fondul unei dezorganizari a serviciilor si politiei, niciodata nu stii la ce sa te astepti. Si regula unu in turism: siguranta turistilor. Nu-i duci in zone in care exista orice fel de risc. Raman Turcia, Grecia si Cipru pt turism de litoral. Dar cum explicam in postarea anterioara, nu am in vederea organizarea de sejururi.

clara39:
nu-i nimic am sa ma orientez spre taberele circuit+sejur...si asa sunt imbinate ambele optiuni si vizitarea si odihna

admin:
Am finalizat de cumulat rezultatele transmise de voi, la intrebarea referitoare la actiunile din afara tarii. Reamintesc ca eu am propus pentru 2013 niste destinatii, urmand ca voi sa alegeti unde ati dori sa mergeti.

Majoritatea celor care au completat chestionarul, au raspuns ca vor sa participe la actiuni in strainatate si au avut in medie 2-3 optiuni. Mai jos este tabelul cu destinatiile propuse de mine si cu totalul optiunilor voastre:

Adriatica (Croatia, Slovenia, Italia de Nord) circuit + sejur                           82
Andalucia (Spania de sud, Gibraltar, Maroc) circuit + sejur                           97
Portugalia si Spania de vest – circuit + sejur                                                   94
Capitale central europene (Praga, Viena, Bratislava, Budapesta) – circuit   51
Praga, Karlovy Vary si castelele Boemiei – circuit + sejur                            50
Austria (cele mai importante 10 obiective din tara)                                           54
Austria (ski)                                                                                                   17
Olanda si Belgia – circuit                                                                                    57
Ungaria (bai termale, Hajduszoboszlo si Gyula)                                           40
Croaziera in tarile nordice                                                                           93

dauina:

--- Citat din: admin din Vineri, 19 Octombrie 2012, 11:25 ---........ actiuni in strainatate  .....                                 
/quote]
si asta inseamna ca nu mergem in Tara lu' Luana?????

--- Terminare citat ---

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă