Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Unde mergem in vacanta Singles Camp?
admin:
Azi am reusit asa printre ele sa ma ocup de unul dintre raspunsurile la chestionar. Urmatorele raspunsuri pe care am sa-l iau in calcul sunt cele referitoare la actiunile in tara. Cum sa nu vedem Tara Luanei? :yeah::thumbup:
Codru:
subscriu si eu la Tara Luanei mai ales ca s-a dus vorba despre legendele locurilor !
admin:
Am cumulat si raspunsurile referitoare la excursiile in tara. Rezultatul cumulat:
Transfagarasan 80 optiuni
Transalpina 112 optiuni
Retezat 103 optiuni
Maramures 121optiuni
Delta 114 optiuni
Tara Luanei 92 optiuni
Muntii Apuseni 140 optiuni
Cheile Nerei 106 optiuni
In medie, participantii la chestionar, au ales 4 destinatii pentru programul de excursii in tara pentru anul viitor.
admin:
Lansasem chestionarul pentru a putea alege din propunerile facute pe cele mai "votate" si sa elimin pe cele pentru care interesul vostru era aproape neglijabil. In mod normal acum ar fi trebuit sa incep sa tai. Dar ce? Pt fiecare actiune si in tara si in strainatate exista un numar de optiuni care nu-mi permit sa le elimin.
Actiunile din tara au insumate 31 de zile, cele din strainatate 83 de zile. Total 114 zile. Este clar ca va trebui sa umblu totusi undeva, imi este practic imposibil sa organizez, sa particip, sa ghidez atat de multe zile. Imi pare rau sa-i dezmagesc pe cei care se fixasera pe ceea ce va fi eliminat, dar v-am dat explicatia, nu am cum sa lipsesc atatea zile de la Sibiel.
Trei destinatii noi pt Singles Camp. au fost in topul optiunilor voastre. N-as fi crezut ca de exemplu croaziera in tarile nordice poate sa adune 93 de optiuni, nici ca Portugalia va fi votata de 94 dintre voi si la fel Muntii Apuseni sunt o surpriza, 140 au ales aceasta destinatie.
Vreau si tin la excursiile din tara, asa ca am de gand sa nu elimin niciuna dintre ele. Asa cum banuiam, sondajul mi-a aratat ca ele sunt cadrul cel mai bun pt socializare, acolo se interrelationeaza cel mai bine. Deci eliminarile vor interveni la cele din strainatate.
Este posibil sa gasesc niste solutii, cum ar fi de exemplu o excursie combinata Capitale Europene si Praga - Karlovy Vary - Castele Boemiei, Ungaria cu baile termale sa o pun intr-o perioada in care nu sunt activitati, pt a crea loc pt alte actiuni. Ma gandesc.
alma_tatiana:
SALUT, SUNT ALMA,NEW ENTER,SI ASTEPT SA NE CUNOASTEM. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă