peste 400 de metri, virati la dreapta! virati la dreapta!
salutare, salutare! de la cea mai neagra mare! vad ca lumea pe aici vorbeste de vacanta, mare, soare, nisip... care vacanta??? deasupra capului meu atarna o sabie a lui damocles formata din excel-uri fara numar, sap de toate felurile, 600 de mailuri in outlook! o sabie care a retezat aproape amintirea zilelor petrecute pe malul bulgar al marii negre. nostalgia da deja tarcoale! a fost frumos sa vezi o mare curata, o plaja foarte curata, fara manele si alte stridente. hotelul era plin de romani (da, 85% dintre turisti erau compatrioti) care se purtau cu discretie si civilizat (nu vorbesc de cei cativa care si-au dat in petec pe langa bar, padure fara uscaturi, nanay!). hotelul, to be honest, de doi trandafiri

in ceea ce priveste infrastructura propriu-zisa; in schimb la mancare, nimic de obiectat: foarte variata, gustoasa, cu fructe din belsug;
cocktailul oficial al grupului a fost cuba libre (coca cola, rom si lamaie si gheata) si ne-a ajutat "to make it through the night" (adica sa trecem noaptea) in asteptarea zorilor si a primului rasarit de soare din mare. ce frumos! in rest, celelalte evenimente mai importante au fost povestite de catre pe jumate si admin.
am citit un comentariu in legatura cu importanta persoanelor care te pot face sa te simti in al noulea cer... sau nu. este adevarat! si sunt fericita ca am descoperit in grupul nostru , nu una, ci mai multe persoane extraordinare, cu suflet cald si bun care au facut ca aceasta excursie sa fie un succes si sa acopere alte mici neajunsuri.
vor urma si poze, un bob zabava! si alte povesti, desigur! aceste randuri au fost asa, de buna ziua. acum voi vira la dreapta spre patut!
nu inainte de a multumi participantilor la tabara singles camp bulgaria pentru frumoasele momente petrecute impreuna. momente care sper, ne vor aduce mai aproape unii de altii.
bogo daria (multumesc in bulgara).