Autor Subiect: Bulgaria - litoral 2010  (Citit de 27218 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
Re: Bulgaria - litoral 2010
« Răspuns #60 : Miercuri, 18 August 2010, 11:06 »
@pe jumate, admin... pai vedeti, asta se intampla daca nu o intrebati pe maria-maria! ;)
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline bi_anca

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
  • visele se pot implini...
« Răspuns #61 : Miercuri, 18 August 2010, 11:17 »
A fost o vacanta frumoasa. Sunt fericita ca mai exista oameni atat de minunati. Deja imi este dor de voi si de abia astept sa ne revedem.

Eu simt mirosul marii.............cred ca intr-o viata anterioara am trait pe malul ei, pentru ca exista ceva in strafundul sufletului meu care ma leaga vesnic de ea si care ma face sa ma intorc pe malul ei

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #62 : Miercuri, 18 August 2010, 11:27 »
A fost o vacanta frumoasa. Sunt fericita ca mai exista oameni atat de minunati. Deja imi este dor de voi si de abia astept sa ne revedem.

Eu simt mirosul marii.............cred ca intr-o viata anterioara am trait pe malul ei, pentru ca exista ceva in strafundul sufletului meu care ma leaga vesnic de ea si care ma face sa ma intorc pe malul ei

ma petite ancusse, esti tu oare colega mea de cuba libre?! colega mea de pietre de mare bulgareasca? ca nu-ti recunosc zambetul din acest ID  :)  a propos, si eu am adunat un sac cu pietre, de-abia am urcat valiza...
si mie mi-e dor deja , intotdeauna mi-e dor de oamenii minunati!

Offline bi_anca

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
  • visele se pot implini...
« Răspuns #63 : Miercuri, 18 August 2010, 12:08 »
eu sunt....

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #64 : Miercuri, 18 August 2010, 12:25 »
Urez un prietenesc bun venit in tara, celor care s-au intors din Bulgaria!

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #65 : Miercuri, 18 August 2010, 12:30 »
multumim mult, draga @luciamanta!

.. data viitoare nu mai scapi! ;)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #66 : Miercuri, 18 August 2010, 12:42 »
multumim mult, draga @luciamanta!

.. data viitoare nu mai scapi! ;)
Si eu as dori acest lucru!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #67 : Miercuri, 18 August 2010, 14:05 »
Multumesc Jumatate pentru informatie si pentru navigatie...Ce ne faceam fara "fetita ta vorbitoare"? La a mea problema venea din setare, doar acasa am vazut ca multe din setari erau nepotrivite.
Cum stati cu pozele, ati reusit toti sa le descarcati? Daca ati reusit, trimiteti varog, tot prin transfer.ro pe office@singlescamp.ro, pentru a le putea prinde pe toate intr-un folder, pe care ulterior sa-l aveti fiecare. Stiu ca S a fost singura care a facut poze in discoteca, te rog nu uita sa le trimiti...

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #68 : Miercuri, 18 August 2010, 14:27 »

sar'mana lucilu, bine te-am regasit! sper ca ti-a fost dor de noi! chiar m-am gandit la un moment dat la tine si la adria si la el si la ea, si din nou la el si din nou la ea... hai ca mint frumos :D, scuze, nu a fost timp.  am incercat pe cat posibil sa ma desprind total de tot si de toate.  si mi-a reusit!

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #69 : Miercuri, 18 August 2010, 14:42 »
uite, intre doua mailuri mi-am adus aminte ce frumos a fost la discoteca PR! o discoteca foarte frumoasa, spatioasa, cu o muzica excelenta si cu o ventilatie extraordinara.  o recomand cu caldura  :) printre atractii: un bar-turn eiffel in miniatura, o roata gigantica, un restaurant in forma de cort, cu specific arabesc si unde se dansa belly dance (de catre profesioniste); mai multe trenulete care te plimbau prin toata statiunea; un mim intr-o statie de tren; o barca foarte veche transformata in bar restaurant (golden dreams); langa ea cativa tineri aveau mai multi papagali albi (din australia) si viu colorati (america de sud), cu care te puteai poza... aveau si de vanzare deoarece le-a venit ideea sa faca o ferma unde sa-i inmulteasca... scumpi, peste mia de euro; de asemenea erau destul de multe foto studiouri retro: te imbracau si te machiau si-ti faceau o poza de epoca; am vazut si un restaurant cu specific bulgaresc, cu gradina in fata, unde aveau rosii cultivate pe araci (multe) si dovlecei sau castraveti, arata foarte bine. mai revin cu amintiri!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #70 : Miercuri, 18 August 2010, 16:04 »

sar'mana lucilu, bine te-am regasit! sper ca ti-a fost dor de noi! chiar m-am gandit la un moment dat la tine si la adria si la el si la ea, si din nou la el si din nou la ea... hai ca mint frumos :D, scuze, nu a fost timp.  am incercat pe cat posibil sa ma desprind total de tot si de toate.  si mi-a reusit!
mi-a fost dor de tine si iti marturisesc sincer ca m-am gandit la tine. Slava Domnului ca a fost o vacanta reusita!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #71 : Miercuri, 18 August 2010, 16:11 »
Ayouni, sper ca te-ai bronzat f.frumos, ca ti-ai facut prieteni noi, ca te-ai relaxat, ca ai facut poze multe, ca totul a f ost o.k. Pupici, draga mea

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #72 : Vineri, 20 August 2010, 10:14 »
ghost reloaded: de data aceasta rolul principal il are un profesor universitar care pe timpul verii se ocupa cu aceasta activitate; in cadrul unui atelier de olarit, inconjurat de gradini foarte frumoase, terasate.

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #73 : Vineri, 20 August 2010, 10:18 »
pensando en ti, in gradinile palatului reginei maria  ;)

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #74 : Vineri, 20 August 2010, 10:25 »
le jour se leve sur ma peine... rasarit de soare la nisipurile de aur: