Autor Subiect: Bulgaria - litoral 2010  (Citit de 27226 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
Re: Bulgaria - litoral 2010
« Răspuns #45 : Luni, 16 August 2010, 16:56 »
Ce frumos, ma bucur pentru voi  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #46 : Luni, 16 August 2010, 19:17 »
Bine ati revenit! ;D
Vad ca distractia a fost la maxim si cum altfel putea sa fie cand pe acolo era implicata...... niste apa sarata si nisip din plin. ;D :D

Aratati si voi mai multe poze cu hotelul, plaja, Balcic, terasele si tot ce ne-ar putea face sa vrem sa mergem la anul in Bulgaria!!!! ;D ;D

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #47 : Luni, 16 August 2010, 19:36 »
daaaaaaaaaaaa, taaaare frumos draga @Chaterinna.. :)
mai pun ceva poze.. desi cred ca am uitat metoda aia desteapta de pus poze mari care se deschid singure.. uuuf, batranetile astea..

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #48 : Luni, 16 August 2010, 19:38 »
uite una din terasele din calea noastra..

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #49 : Luni, 16 August 2010, 19:41 »
si mai am..  ;)

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #50 : Luni, 16 August 2010, 19:43 »
happy now?? mai vrei terase? :D

mai bine un bonus.. ;) simti mirosul marii?? ;)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #51 : Luni, 16 August 2010, 20:27 »
Asta plaja nenica, cu nisip fin. Nu scoicoterapia de-am facut-o la Mamaia  ;)

Offline Felicia

• Full Member
  • Mesaje postate: 142
« Răspuns #52 : Luni, 16 August 2010, 22:43 »
Bine ati revenit. Ma bucur ca distractia a fost la cote maxime si va invidiez putin. Va pup pe toti

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
« Răspuns #53 : Marți, 17 August 2010, 01:46 »
pe_jumatate, locurile vizitate de voi sunt superbe, dar parerea mea ramane neschimbata ; oriunde merg, cel mai important lucru pentru mine , daca pot zice lucru , sunt persoanele care ma insotesc sau cu care interactionez; impreuna ne putem simti foarte bine oriunde sau mai putin bine in locuri superbe  :P
Nu sunt sigura ca voi fi inteleasa, da mi-e cam somn si nu mai brodez bine cuvintele.

adria

• Vizitator
« Răspuns #54 : Marți, 17 August 2010, 19:19 »
bine ati revenit, dragii nostri
pozele postate sunt pline de viata, chiar daca nu apereti si voi in ele
asa cred ca sunteti si voi, plini de viata :-*

Offline Brandy

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 66
  • Un coniac de calitate ...
« Răspuns #55 : Marți, 17 August 2010, 19:26 »
A fost intr-adevar o vacanta binevenita!

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #56 : Marți, 17 August 2010, 23:57 »
peste 400 de metri, virati la dreapta! virati la dreapta!

salutare, salutare! de la cea mai neagra mare! vad ca lumea pe aici vorbeste de vacanta, mare, soare, nisip... care vacanta??? deasupra capului meu atarna o sabie a lui damocles formata din excel-uri fara numar, sap de toate felurile, 600 de mailuri in outlook! o sabie care a retezat aproape amintirea zilelor petrecute pe malul bulgar al marii negre. nostalgia da deja tarcoale! a fost frumos sa vezi o mare curata, o plaja foarte curata, fara manele si alte stridente.  hotelul era plin de romani (da, 85% dintre turisti erau compatrioti) care se purtau cu discretie si civilizat (nu vorbesc de cei cativa care si-au dat in petec pe langa bar, padure fara uscaturi, nanay!). hotelul, to be honest, de doi trandafiri  ;) in ceea ce priveste infrastructura propriu-zisa; in schimb la mancare, nimic de obiectat: foarte variata, gustoasa, cu fructe din belsug;
cocktailul oficial al grupului a fost cuba libre (coca cola, rom si lamaie si gheata) si ne-a ajutat "to make it through the night" (adica sa trecem noaptea) in asteptarea zorilor si a primului rasarit de soare din mare. ce frumos!  in rest, celelalte evenimente mai importante au fost povestite de catre pe jumate si admin.

am citit un comentariu in legatura cu importanta persoanelor care te pot face sa te simti in al noulea cer... sau nu.  este adevarat! si sunt fericita ca am descoperit in grupul nostru , nu una, ci mai multe persoane extraordinare, cu suflet cald si bun care au facut ca aceasta excursie sa fie un succes si sa acopere alte mici neajunsuri. 
vor urma si poze, un bob zabava! si alte povesti, desigur! aceste randuri au fost asa, de buna ziua.  acum voi vira la dreapta spre patut!
nu inainte de a multumi participantilor la tabara singles camp bulgaria pentru frumoasele momente petrecute impreuna.  momente care sper, ne vor aduce mai aproape unii de altii.
bogo daria (multumesc in bulgara).
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #57 : Miercuri, 18 August 2010, 00:04 »
am uitat sa mentionez ceva in legatura cu acel "virati la dreapta": era maritza din gps-ul lui pe jumate, o fata foarte priceputa la geografia bulgariei si care ne-a scos aproape cu forta de pe drumul gresit pe care o luasem; si hans din gps-ul adminului, care din pacate nu era la fel de priceput ca maritza.
de fapt, cam asa se intampla si in viata reala...
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #58 : Miercuri, 18 August 2010, 06:27 »

mai bine un bonus.. ;) simti mirosul marii?? ;)

ioi, Carmen ce minunat ! pescarusi cu picioarele in apa marii.....
aveau sezlonguri??!! ;D :D ;) ;D

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #59 : Miercuri, 18 August 2010, 10:42 »
"Nascut in Sigmaringen in sud-vestul Germaniei, Printul Ferdinand de Hohenzollern-Sigmaringen a devenit mostenitor al tronului dupa unchiul sau fara copii, Regele Carol I al Romaniei în noiembrie 1888, dupa renuntarea la tron a tatalui si apoi a fratelui sau mai în varsta. In 1893, dupa o idila cu poeta Elena Vacarescu, domnisoara de onoare a Reginei Elisabeta (relatie intrerupta la interventia Consiliului de Ministri, care a reamintit Principelui ca nici un membru al Familiei Regale nu se poate casatori decat cu Principese de origine straina), Printul Ferdinand s-a casatorit cu Printesa Maria de Edinburgh, care era nepoata Reginei Victoria a Marii Britanii si a Tarului Alexadru al II-lea al Rusiei. Au avut impreuna trei fii şi trei fiice, cel mai mare băiat, botezat Carol, urmand să devină Regele Carol al II-lea al Romaniei"

Draga @admin, ca o reparatie tarzie a prostiilor pe care ti le-am spus cu un aer doct cand tu ma intrebai daca Hohenzollern-ii sunt germani iar eu imi dadeam cu presupusul ca or fi austrieci..  :D
.. acum mi-e in sfarsit mai clar oleaca si mie: Habsburgii sunt austrieci, iar Hohenzollernii se trag din teutoni.. Maria, cu jiltui ei majestuos, se trage din regina Victoria..

uf, greu cu descendentele astea princiare si cu istoria la mine!  :D