Autor Subiect: Vacanta la Marea Egee: insula Samothraki 29 iunie - 6 iulie 2025  (Citit de 2054 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13823
Re: Vacanta la Marea Egee: insula Samothraki 29 iunie - 6 iulie 2025
« Răspuns #15 : Marți, 24 Iunie 2025, 13:24 »
Ziua si ora de intalnire: duminica 29 iunie 2025, ora 00.00 (miezul noptii 28/29 iunie)

Locul de intalnire: Bucuresti - Pacii - Bd. Iuliu Maniu, nr.194

Contact sofer: Silviu  tel  0760/288968

Microbuz: B 157 NEW marca TEMSA

Contact insotitor de grup: Mihai Proca tel 0720 003.332

Offline ipinti@yahoo.de

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #16 : Joi, 26 Iunie 2025, 17:59 »
Salutare tuturor ! Ionel ma numesc . Vine cineva și din Constanța?

Offline florinaeco@yahoo.com

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #17 : Marți, 15 Iulie 2025, 11:18 »
Samotraki....o insula spectaculoasa, plina de natura, cultura si istorie. A fost printre cele mai frumoase vacante pe care le-am avut. Am plecat in aceasta vacanta fara asteptari de la excursia in sine si fara asteptari de la oameni, dar s-a dovedit a fi o minunata si extraordinara vacanta, cu colegi si oameni frumosi. Activitatile zilnice si interactiunea cu colegii m-au facut sa uit de trecerea timpului. Sa nu uit si de ghid care a avut contributia lui in toata vacanta, presarata cu replici si glume.

Chiar si momentul tensionat (ingroparea rotilor microbusului in nisip) a avut farmecul lui si va ramane in amintirile tuturor, ca o amintire draga!

Si ultima, motivul pentru care am si vrut sa particip la aceasta vacanta, a fost excursia pe mare. A fost o experienta care merita traita! Totgi aveam zambetul intiparit pe fata, ceea ce spune totul.

Cu siguranta voi mai participa din nou anul viitor, cu ajutorul lui Dumnezeu!