Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Vacanta la Marea Egee: insula Samothraki 29 iunie - 6 iulie 2025
Proca Mihai:
Salut Alexandru. Bine ai venit in comunitatea Singles Camp. Legat de intrebarea ta la Serviciile incluse pentru aceasta excursie este si transportul cu miniautocar din Bucuresti pana la destinatie. Daca mai sunt si alte informatii cu care iti putem fi de folos te rog sa nu eziti sa ne contactezi. O zi buna.
gabimo:
Buna ziua! Si eu sunt inscrisa la aceasta excursie. Sunt un membru mai vechi, dar am participat pana acuma doar la excursii externe cu plecare din aeroportul Otopeni. Pentru ca vin din Orastie, sunt si eu interesata de unde anume din Bucuresti se pleaca, pentru a ma putea organiza, sa vad daca as avea nevoie eventual de cazare unde sa o fac. De obicei vin cu masina personala dar acuma nu prea am idee ce varianta sa aleg. Ceva detalii poate ar fi utile. Va multumesc!
admin:
Plecarea se va face de la benzinaria Mol Pacii (bulevardul Iuliu Maniu –linga statia de metrou). Adresa: Bulevardul Iuliu Maniu 194, București 061125. Pentru noi cei care venim din vestul tarii, este bulevardul prin care se intra in capitala.
Felice1717:
Buna seara!
Stim si ora plecarii din Bucuresti? Eu sunt din timisoara si e foarte important sa stiu ora. Va multumesc!
admin:
Programul ferry-ului afisat pentru ziua de 29 iunie este:
16:00 Alexandroupoli - Samothraki 17:45. Urmeaza ca saptamana viitoare sa achizitionam biletele si atunci vom avea confirmarea programului.
Bucuresti - Alexandroupoli 560 km, cu pauze de sofer, de masa, de cafea, cca 12 ore. De regula se pleaca seara la 22:00.
Urmeaza ca saptamana viitoare sa primim de la firma de transport partenera numarul masinii si atunci vom face rezervarea, asa ca undeva in a doua jumatate a saptamanii vom putea comunica cu exactitate ora de plecare si amanuntele de intalnire.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă