Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Vacanta la Marea Egee: insula Samothraki 29 iunie - 6 iulie 2025

<< < (3/4) > >>

Octi1500:
 Buna ziua, sunt interesat si eu de aceasta excursie.

Fiind din Arad trebuie sa imi gasesc transport pana in Bucuresti.
Daca ar fi transport cu avionul, mai am nevoie de ora de intoarcere a autocacarului in Bucuresti. Se stie, aproximativ, ora de intoarcere? sa pot sa imi rezerv bilet de avion retur.

O alta varianta ar fi un grupaj pe masina cu alte persoane din zona.
Felice1717 si Gabimo voi cu ce mergeti? Ati fi pe traseul meu daca ar fi de mers cu masina.
Multumesc

lidia.Iasi:
Iti dau cateva repere, in calitate de insotitor de grup in Samothraki in anii anteriori. Agentia va posta in curand toate informatiile legate de plecare, contactul soferului, etc

Intoarcerea va fi pe 6 iulie,  in jurul orei 6.00 a.m. Pe 5 iulie, feribotul pleaca la 17.00 din Samothraki si ajunge in jurul orei 19.00 in Alexandroupoli

Plecarea va fi pe 29 iunie foarte dimineata (in jurul orei 3.00 a.m). Feribotul pleaca din Alexandroupoli spre Samothraki la ora 16.00

Daca aveti nevoie de un loc de cazare in apropierea locului de plecare - Benzinaria MOL - Bd. Iuliu Maniu 194 - va recomand https://www.visconti-militari.ro/
Puteti lasa si masina in parcare pe durata plecarii (20lei/zi).

Bon Voyage:
A aparut 1 loc disponibil intr-o camera dbl la femei.

Bon Voyage:
Astazi au fost transmise pe e-mail tuturor participantilor la aceasta excursie factura pt biletele de ferry ,neincluse in tariful standard al acesteia de la Alexandroupoli -Samothraki si retur.
Va rugam sa faceti plata conform datei scadente de pe factura pt ca agentia sa  le poata  achizitiona cit mai repede.
Multumesc.

gabimo:
Buna ziua!

Octi1500 ,as fi interesata de grupaj auto pentru aceasta excursie. Eu nu am varianta avionului.
Pentru ca nu stim inca ora plecarii si sosirii nu-mi dau seama cum sa ma organizez referitor la o eventuala cazare in Bucuresti.
Tel meu este 0727225302 .

Sunt sigura ca ajungem noi cumva la autocar  :))
Zi frumoasa tuturor!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă