Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Vietnamul exotic. Saigon, Mekong si sejur pe Insula Paradisului. 9-20 ian. 2026

<< < (2/4) > >>

admin:
Erata: in Email-ul transmis v-am dat un link de pe site-ul Turkish in loc de Qatar, de aceea nu va functioneaza. Nu avea cum, biletele sunt pe Qatar....

Recomandarea, o repet inca o data, sa accesati atat pt locuri cat si pentru check in online aplicatia Qatar de pe telefon.

Pentru selectare loc folositi aplicatia Qatar Airlines sau daca nu o aveti descarcata in telefon (cum este recomandat), atunci puteti face operatiunea de modify seat pe site: https://booking.qatarairways.com/nsp/views/retrievePnr.xhtml

Selectarea locului este deja posibila, eu deja am ales si achitat pt mine si Samiza. Mentiune pentru cei nefamiliarizati cu aceasta posibilitate de alegere: este contra-cost, valoarea suplimentului depinzand de tipul fotoliului (standard, preferred sau extra legs) si de lungimea segmentului. Inca cineva mi-a scris ca a reusit.

Delia Lazarean:
Buna ziua!
 Am remarcat in descrierea excursiei ca ora de intanlire in aeroport Otopeni este 18:50 si zborul la 16:50😬. Care este ora de intanlire corecta? Multumesc!

admin:
O sa va comunic in timp util ora si locul de intalnire. De regula este 3 ore inainte de plecare.

Am revenit: am avut un pic de timp acum seara si am facut modificarile de orar si de ora de intalnire. Acum le gasiti corectate dupa programul de zbor actualizat si pe site si pe forum.

Oricum, o sa mai revin inca o data aici, imediat dupa Revelion, cu confirmari si ultimele vesti. Tot atunci am sa activez si grupul de whatsapp, dandu-va posibilitatea sa comunicati de unde veniti, eventual sa va grupati. Vad ca pe forum nu a scris nimeni, de regula mai intreba cate cineva pentru grupaje.

Orice intrebari aveti puneti-le aici, forumul il urmaresc, intru aici de 2-3 ori pe zi.

Delia Lazarean:
Buna ziua! Hotelurile in care stam au wi-fi in lobby si camere? Multumesc!

admin:
Da, toate hoteluri au wi-fi. In prezentarea ecxcursiei, exista o descriere completa a fiecarei locatii in parte. Am scris inclusiv despre aceasta facilitate.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă