Arhiva > Arhiva

Impozit pe vise

<< < (2/68) > >>

admin:
Realitatea te plesneste oricum, cu sau fara vise. Pentru mine cel putin, visul nu inseamna speranta. Nu aduc visele in realitate, pentru ca nu incerc si nu vreau sa le transform in target-uri. Unii ce viseaza asta si vor. Eu nu sunt asa. Visez doar pentru a fi frumos chiar si cateva clipe. Apoi gata, poate sa fie din nou rau. La asta ma refeream cu granita intre realitate si vis. Personal n-am pus niciodata egal intre vis si nazuinta. Sunt doua chestii atat de diferite...
Telul mi-l construiesc in realitate, nu in spatiul fictiv, doar aici exista argumente si rationamente corecte. Daca as lua ceva din vis, nu stiu in ce masura ar fi cuantificabil. Nu cred ca ar putea lua forma unei dorinte ce se poate materializa.

luciamanta:
Da, visele. Eu ma visez pe Luna, cu gandul ca poate o fi mai bine acolo. Si tot visandu-ma acolo, realizez ca sunt singura si incep sa privesc Pamantul, incep sa am nostalgia Pamantului. Ma inchipui pe Luna, eu si un greiere cantaret, eu stand chircita cu picioarele sub mine, uitandu-ma de acolo la ce nedreptati se mai intampla acolo departe, pe Pamant. De pe Luna, greselile omenesti par copilaresti si usor de iertat. Daca as fi pe Luna as avea nostalgia Pamantului, dar sunt pe Pamant deocamdata si am nostalgia cerului.

luciamanta:
Cateodata visez cum imbratisez Pamantul intreg, visez cum il strang cu drag la piept. Cred ca are nevoie de ajutor. Are nevoie de cineva care sa il ocroteasca si sa ii spuna ca totul va fi bine.

Ayouni:

--- Citat din: luciamanta din Duminică, 06 Iunie 2010, 23:13 ---Cateodata visez cum imbratisez Pamantul intreg, visez cum il strang cu drag la piept. Cred ca are nevoie de ajutor. Are nevoie de cineva care sa il ocroteasca si sa ii spuna ca totul va fi bine.

--- Terminare citat ---

luciamanta, te-ai gandit foarte bine! in cantecul acesta al minunatului ridan, este vorba chiar despre ceea ce spui tu:
iti pun numai linku-ul ca sa evitam confuzii de topic.  nici nu stii ce bine se potriveste! ca inel pe deget!  :)

luciamanta:

--- Citat din: Ayouni din Duminică, 06 Iunie 2010, 23:24 ---
--- Citat din: luciamanta din Duminică, 06 Iunie 2010, 23:13 ---Cateodata visez cum imbratisez Pamantul intreg, visez cum il strang cu drag la piept. Cred ca are nevoie de ajutor. Are nevoie de cineva care sa il ocroteasca si sa ii spuna ca totul va fi bine.

--- Terminare citat ---

luciamanta, te-ai gandit foarte bine! in cantecul acesta al minunatului ridan, este vorba chiar despre ceea ce spui tu:
iti pun numai linku-ul ca sa evitam confuzii de topic.  nici nu stii ce bine se potriveste! ca inel pe deget!  :)

Ayouni, esti fantastica!

--- Terminare citat ---

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă