Arhiva > Arhiva

Impozit pe vise

<< < (65/68) > >>

almi_gabi:
stii ce - asta cu trezitul - nu-mi aduce aminte ca eu maine la 4:47 incep o noua zi - mai lasa-ma sa visez nitel in seara asta -pe orice lume as fi  :D

julia:
pai daca te trezesti nu inseamna ca nu poti sa continui sa visezi. dar sa nu deschizi ochii.

de ce la si 47? mai bine 4.44

almi_gabi:
phiii, jul stii tu ce inseamna 3 minute la ora aceea "imposibila"  :o  - si musai sa deschid ochii - ca este' pe drum, la ora aia,  o gramada care merg ca somnambulii de ai impresia ca inca sunt in  lumea viselor - si unii dintre ei mai sunt si soferi - astia la ce or visa - la rulote !?? ;D
eu macar stiu ca visez la "teleportare" - ai dreptate  :P - ma uit la prea multe filme SF - dar chiar ca mi se pare o chestie de belea sa rezolvi problema transportului astfel - dar cum spune romanul - "vise taica"  ;D

julia:
offf... tot io sa te salvez si de data asta: poftim, de acu poti sa mergi cu asta  -  http://www.realitatea.net/primul-zvor-al-unui-om-cu-un-multicopter-electric-video_884219.html

almi_gabi:
pe mine filmuletu nu prea m-a convins - sa-l mai testeze nitel ca nu vreau sa ajung de la o varsta asa frageda in lumea "viselor eterne"  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă