Arhiva > Arhiva

Impozit pe vise

<< < (58/68) > >>

micaela:
mda, teribila intamplare... iti ramane, staruitoare, intrebarea "dar daca..." as fi facut mai mult, mai bine (desi, in fapt, ai facut tot ce se putea, omeneste)....poate ar fi trait... 

hadrian:
@micaela - Mai e un aspect... Ulterior am aflat ca manevrele respective, pt a fi mai eficiente, se fac pe o suprafata tare (podea)... eu n-am stiut... daca faceam corect, cine stie?...

steliana:
de ce ma culc zilnic la amiaza ...? duminica, am visat ca intrebam o oaie vorbitoare :D cum pot ajunge in localitatea cu cel mai frumos cal alb.
a II-a strada la stanga - spune oaia! zis si facut!
la inceputul strazii catre locul cu pricina, opreste o minunata sareta pentru a ma conduce. culmea, sareta era trasa de un cal alb - am si acum imaginea coapselor lui ...
spun: ce frumusete de cal, dar cel pe care il caut...?
si ... suna telefonul, ma trezesc, incerc sa adorm ... incerc sa adorm la fiecare amiaza pentru a mi se termina visul.
daca nu apare, dorm tot concediul care va veni, doar ... doar ... :D :D :D

micaela:
vezi? asa e... nu-i suficient sa gasesti un cal alb, chiar cu coapse splendide  :); trebuie sa-l aflii pe acela; the one.  ;)

micaela:

--- Citat din: hadrian din Joi, 28 Iulie 2011, 10:46 ---@micaela - Mai e un aspect... Ulterior am aflat ca manevrele respective, pt a fi mai eficiente, se fac pe o suprafata tare (podea)... eu n-am stiut... daca faceam corect, cine stie?...

--- Terminare citat ---

adrian, eu inclin sa cred  ca lucrurile se intampla cum trebuie sa se intample. Ai facut tot ce ai putut la acel moment si asta e cel mai important. nu i-a fost dat sa mai traisca...cum spui, lucrurile s-au inlantuit in acest sens....nici salvarea nu a sosit in timp util. scapa de acest "si daca.." :) n-a fost sa fie pentru el; nimeni nu e vinovat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă