Arhiva > Arhiva
Impozit pe vise
adda:
wow...fain "visul " tau julia
lori:
--- Citat din: Ayouni din Vineri, 24 Iunie 2011, 15:20 ---Am citit pe undeva, probabil pe alt subiect, o postare a lui Lori in care spunea ca nu mai viseaza si nu mai cauta. In legatura cu prima parte a enuntului tau, Lori, a visa cu ochii deschisi, pentru mine, este un factor foarte important de proiectie. Ma ajuta sa ma vad acolo vreau sa ajung si-mi permite sa fac un exercitiu prin care sa-mi vad laturile puternice, cele slabe, amenintarile, oportunitatile. Ei bine, da, un fel de analiza SWOT pe vise!
in legatura cu partea a doua a enuntului, cautarea: nu pot sa nu ma gandesc la proverbul german "wer sucht, der findet" (cine cauta gaseste) si consider ca, din punctul meu de vedere desigur, este foarte adevarat.
Vizez si caut mereu: job-uri, diverse noi posibilitati, locuri, oameni. Pentru ca toate acestea sa vina la mine, voi merge eu mai intai in intampinarea lor. Functioneaza! :)
--- Terminare citat ---
Intr-adevar, am avut o interventie la tema "razboiul sexelor" in care am spus (in legatura cu perechea perfecta ca nu o mai astept si nu mai caut). Asta insa nu ma impiedica sa visez. Sa visez la o lume ideala in care totul este frumos si nu ma mai impiedic de urat (cam imposibil, nu?)
almi_gabi:
Corning Incorporated este lider mondial in sticla si ceramica de specialitate. Bazându-se pe mai mult de 160 de ani de stiinta materialelor si inginerie de proces de cunoştinţe, Corning creează şi produce componente cheie care permit înaltă tehnologie pentru sistemele electronice de consum, mobile de control al emisiilor, de telecomunicaţii şi ştiinţele vieţii.
Frumos - ceea ce noi abia "visam" - va deveni realitate pentru copii nostri.
optimus sum:
--- Citat din: lori din Duminică, 26 Iunie 2011, 13:55 ---Intr-adevar, am avut o interventie la tema "razboiul sexelor" in care am spus (in legatura cu perechea perfecta ca nu o mai astept si nu mai caut). Asta insa nu ma impiedica sa visez. Sa visez la o lume ideala in care totul este frumos si nu ma mai impiedic de urat (cam imposibil, nu?)
--- Terminare citat ---
sa cauti , inseamna chiar sa cauti... nu sa astepti sa iasa la lumina singur ceea ce cauti... inactiunea nu se confunda cu actiunea si ne lamentam inutil cand nu gasim pentru ca nici nu am cautat ...:P :P :P :P :P
luciamanta:
Am visat ca oamenii nu mai aveau loc pe planetă. Din cauza orgoliului. În visul meu un om ocupa cu tălpile lui vreo douăzeci si ceva de centimetri. Dar raza orgoliului lui era de câţiva kilometri. Şi oamenii îşi călcau pe orgoliu şi nu mai aveau loc unii de alţii. Şi raza de orgoliu creştea din ce în ce mai mult, întunecând aproape tot Pământul.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă