Arhiva > Arhiva

Impozit pe vise

<< < (36/68) > >>

janeta:
da` cand visezi ca ti s-a dezumflat gonflabila , tot cosmar se cheama silviu ? ;D

micaela:
 :D

silviu:

--- Citat din: janeta din Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 16:50 ---da` cand visezi ca ti s-a dezumflat gonflabila , tot cosmar se cheama silviu ? ;D

--- Terminare citat ---
da' sa vezi cand visez ca vii tu cu brishca si-mi intepi gonflabila :( ala da cosmar :'(

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 11:50 ---sunt sigur ca domnisoara luciamanta a visat ceva frumos :) abia astept sa ne povesteasca.

--- Terminare citat ---
    Silviu, să înţeleg că ai devenit un pic dependent de.... topicul acesta? Nu am avut un vis deosebit... Era dimineaţă, mergeam cu trenul... Era ceaţă şi mă uitam pe geam... Copacii erau desfrunziţi, nu se vedeau din ceaţă decât ramurile negre... Am mers cu trenul vreo două ore. Ţin minte că eram tare uimită... Nu s-a shimbat nimic... În afară de ceaţa joasă şi densă, peisajul era acelaşi... Cam atat mai ţin minte, Silviu, cam atât... Sper că nu te-am dezamăgit...

silviu:
eu am visat o fosta prietena care nu mai e printre noi :'( sper ca nu i s-a facut dor de mine :-\

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă