Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Predeal. Primavara cu drumetii, distractie, prieteni. 11 - 13 aprilie 2025
Iordan Marieana:
M am înscris acum!
krondia:
Se anunță un grup foarte fain *|*
Ma bucur sa ne reintalnim, Mariana! *|*
Am auzit ca sunteti mai multi si din super trupa de la Bușteni si ma bucura foarte mult dorinta voastra de a ne revedea. Chiar au fost niște zile grozave atunci de care imi amintesc cu plăcere :thumbup: Pentru că, dincolo de toate, rămânem cu amintirile si prieteniile.
Ma bucura mult si faptul ca scrieti pe forum, acesta este canalul oficial de comunicare, chiar daca se mai deschid grupuri de wapp in excursii.
Excursia la Predeal este printre cele mai vechi, venim aici de peste 10 ani, doar programul l-am mai adaptat. Iar Clăbucetul Taurului este un loc unde merită ajuns cel puțin o dată, sper sa prindem si de data vreme buna, sa ne bucuram de privelistea nemaipomenita.
Nu mai e chiar mult până atunci...
carmenstefania30:
Buna,
In cazul in care se decide cineva sa renunte sau nu mai poate participa, sunt interesata, 0721143817.
Multumesc
Rodica_I:
Salutare tuturor! :smitten:
Si eu ma bucur sa vad ca va faceti timp ca macar sa salutati pe forum. :kissing:
Daca-i asa cum zice Diana, abia astept sa vad in acelasi loc dansatorii de la Busteni si pe cei de la Plaiul Foii de anul trecut! :giggle: :dance:
Fetelor, aveti grija sa va dozati corect energia in drumetie, sa va ramana si pentru petrecere!
Avem restante la dans sincron :giggle: ... Damat, Ofițereasca, Zvâcu, Alunelu, Brasoveanca, Musamaua, Ghimpele...or mai fi si altele :dance: *|*
Manuke:
Salutare tuturor!
Diana, aș dori mâncare de post, pliiiz
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă