Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Predeal. Primavara cu drumetii, distractie, prieteni. 11 - 13 aprilie 2025

<< < (5/5)

krondia:

--- Citat din: krondia din Duminică, 06 Aprilie 2025, 18:37 ---Locul Simonei este in continuare disponibil.
Se ofera reducere.

O puteti contacta direct pe Simona, 0769521177

--- Terminare citat ---

Locul a fost ocupat.

krondia:

--- Citat din: Rodica_I din Luni, 07 Aprilie 2025, 08:39 ---Buna dimineata!
Mai avem un pic si ne revedem, abia astept sa va ascult noutatile in materie de muzica  :giggle: *|*
La Constanta ninge, zapada lalelelor ;) ..oare sambata o sa facem o drumetie pe zapada!?

--- Terminare citat ---

Si la Predeal a nins ieri, vedem mai aproape cum mai evoluează vremea.

Pe pagina de Facebook a comunității din Predeal a aparut azi un mesaj frumos:

Bună dimineața din Predeal, orașul celor patru anotimpuri. Aici, primăvara nu vine singură, o ia iarna de mână și se mai joacă puțin printre munți. Zăpada cade liniștită peste munți, în timp ce florile de aprilie așteaptă cuminți sub alb. În Predeal, muntele are propriul ceas, și uneori, îl întoarce după voie

https://www.facebook.com/reel/547676861267426/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

krondia:

--- Citat din: GeaninaGhib din Luni, 31 Martie 2025, 13:26 ---Bună! Mă poate duce cineva și pe mine până la destinație?  ::) Locuiesc în Sibiu.

--- Terminare citat ---

Buna Geanina, din Sibiu sau zone apropiate nu mai vine nimeni.

Cei mai multi veniti din Bucuresti, Constanta, Iasi.

krondia:
Am vorbit la hotel, cazarea se poate face incepand cu orele 14:00, mai este un grup cazat acum si au nevoie de timp pentru pregătirea camerelor.

In caz ca stiti cu cine veti sta in camera, va rog sa imi trimiteti un mesaj.
Pe mine ma gasiti la receptie pâna la 15:00 când vom merge la Pârâul Rece.
Dupa aceasta ora veti gasi la receptie lista cu repartizarea pe camere.

Vremea se anunta in continuare rece, chiar temperaturi negative, posibil si ceva precipitatii. Cel mai bine imbracaminte in straturi.

Grija la drum, ne vedem vineri la Predeal, sa incalzim atmosfera!   *|* :dance: :thumbup:

Rodica_I:
Salutare tuturor !

Cand am facut rezervarea ma vedeam sus pe Clabucetului Taurului, inconjurata de branduse si ghiocei asa cum s-a intamplat in alti ani... :angel: :smitten:
Miercuri, Diana scria aici, ca se anunta vreme rece cu temperaturi negative si posibil si ceva precipitatii. :o :(
Citeam si ma gandeam ...eee cat de rece poate fi  :giggle:.. da, stiind-o pe Diana ...am reconfigurat bagajele  ...

Si da, a nins, sus era zapada, zapada care mi-a amintiti de drumetiile pe care le faceam cu ani in urma, in Cindrel, in luna Ianuarie.

Poate de frica ursuletilor, poate de bucuria mersului prin zapada, drumetia a fost ceva de vis, un grup vesel si unit, grijuliu si atent.
Intre cantecele, auzeai cate un ....Bine.... urmat de un nume ...
Diana a fost ca o closca ... poate din cauza cetii, poate de teama urmelor de ursuleti de pe zapada, din cand in cand, cred ca ne numara :giggle: ca nu cumva sa dispara careva... :giggle:

Petrecerile din ambele seri au foat ca in  vremurile dedemult in SC.
Am fost placut surprinsa sa constat ca incet, incet grupul s-a omogenizat , spargandu-se "bisericutele" :bow:
Sa dansat, s-a cantat, s-a ras in hohote ... *|* ...
Si apropooo ...am lipsa la inventar cateva imbratisari  :kissing:
Muzica foarte variata, Dj Diana, foarte receptiva la solicitarile dansatorilor  :kissing:
Gazdele, desi noi in domeniu, foarte draguti si amabili. Felicitari bucatarlui!    :flori:

Multumesc Gigi! :bow: :bow:
Felicitari  intregi echipe Singlescamp! :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă