Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Piatra Craiului – Drumetii de iarna si voie buna. 28 februarie - 2 martie 2025
krondia:
--- Citat din: elenahamza123 din Vineri, 14 Februarie 2025, 19:49 ---Bună seara ,
Din Bucuresti pleacă cineva , vreun loc liber?
Mulțumesc!
--- Terminare citat ---
Dan din București mi-a spus ca poate ajuta cu transportul.
Daca mai este cineva interesat, spuneti-mi si va pun in legatura.
krondia:
In Piatra Craiului a nins! *|*
La sfarsitul săptămânii viitoare se anunta temperaturi pozitive dar cel mai probabil vom da de zapada la Măgura, satul fiind situat la 1.000 m altitudine. Deci echipament de iarna, parazapezi, prind bine si bețele de trekking.
Referitor la mese, meniul la cina este cel afisat.
Va rog sa imi spuneti până cel târziu marti seara daca cineva doreste meniu de post (fara produse de origine animala) sau daca nu doreste pește sâmbătă seara.
Mulțumesc, urmariti in continuare forumul, voi reveni si cu detalii mai aproape de excursie.
krondia:
In caz ca este cineva care are nevoie de transport pe ruta Bacau ,Onesti ,Tg Secuiesc ,Brasov, Plaiul Foii Dan are 3 locuri disponibile.
Exista si posibilitatea de preluare din gara Brasov pentru cei care calatoresc cu trenul.
Daca sunteti interesati, spuneti-mi si va pun in legatura.
soringo@gmail.com:
--- Citat din: krondia din Miercuri, 19 Februarie 2025, 18:05 ---In Piatra Craiului a nins! *|*
La sfarsitul săptămânii viitoare se anunta temperaturi pozitive dar cel mai probabil vom da de zapada la Măgura, satul fiind situat la 1.000 m altitudine. Deci echipament de iarna, parazapezi, prind bine si bețele de trekking.
Referitor la mese, meniul la cina este cel afisat.
Va rog sa imi spuneti până cel târziu marti seara daca cineva doreste meniu de post (fara produse de origine animala) sau daca nu doreste pește sâmbătă seara.
Mulțumesc, urmariti in continuare forumul, voi reveni si cu detalii mai aproape de excursie.
--- Terminare citat ---
Daca este posibil, pentru sambata seara eu pot sa servesc orice, mai putin peste.
Multumesc,
krondia:
--- Citat din: soringo@gmail.com din Vineri, 21 Februarie 2025, 09:38 ---Daca este posibil, pentru sambata seara eu pot sa servesc orice, mai putin peste.
Multumesc,
--- Terminare citat ---
Multumesc, am notat.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă