Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Thailanda: Bangkok si Phuket. Relaxare, plaja, distractie, shopping. Martie 2025
bogdantudor74@yahoo.com:
Buna dimineata,
Cum se procedeaza cu banii? In Thailanda se plateste doar cash, ori se poate folosi si Revolut?
Trebuie sa avem deja o suma de bani in moneda locala BHT? Daca da, cam care ar fi o suma estimativa?
Intreb pentru ca poate ar fi bine sa fac acest transfer in BHT inca de pe acum sa il am pe Revolut.
De asemenea am vazut ca s-a lansat pentru Bucuresti o alternativa de transport pentru aeroport? Eu sunt din Bucuresti si as fi interesat.
Multumesc
Iasmina:
Bună Bogdan,
se poate plăti si cu Revolut dar se plătește și cash mult. Casele de schimb sunt peste tot sau se poate scoate de la bancomat.
In prima zi când ajungem la hotel, după ce ne cazam mergem împreună pana la o casa de schimb.
Banii ii schimbi sau ii scoți de pe card in funcție de cum cheltui, sunt peste tot case de schimb/bancomate.
Legat de transport, ne vedem cu grupul direct la aeroport, nu avem transport către aeroportul din București.
O zi frumoasa!
RosaliaQ:
Buna!
Oare mai este un loc disponibil? Mi-ar placea sa vin cu voi in Thailanda :blush:
Iasmina:
Bună Rosalia,
Scrie un mail la agenție și o sa îți răspundă fetele de la birou.
O zi frumoasa!
--- Citat din: RosaliaQ din Vineri, 17 Ianuarie 2025, 12:21 ---Buna!
Oare mai este un loc disponibil? Mi-ar placea sa vin cu voi in Thailanda :blush:
--- Terminare citat ---
admin:
Am transmis astazi 22 ianuarie un Email - chestionar, pentru rezervare servicii/excursii optionale. Daca nu ati primit Email-ul meu, rog sa-mi scrieti pe office@singlescamp.ro si va retransmit. Va mai rog inca ceva, sa ne raspundeti in maxim 5 zile.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă