Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Thailanda: Bangkok si Phuket. Relaxare, plaja, distractie, shopping. Martie 2025
bogdantudor74@yahoo.com:
Buna dimineata. Ieri am platit prima transa. Sper sa intre in contul agentiei in timp util. Ma bucur sa pot face parte din aceasta excursie.
Iasmina:
Bună Bogdan,
Ma bucur ca te-ai înscris, cu siguranță o sa fie o excursie super faină!
Sărbători fericite!
--- Citat din: bogdantudor74@yahoo.com din Vineri, 20 Decembrie 2024, 08:21 ---Buna dimineata. Ieri am platit prima transa. Sper sa intre in contul agentiei in timp util. Ma bucur sa pot face parte din aceasta excursie.
--- Terminare citat ---
admin:
Pentru a nu dezamagi pe ultimii doi inscrisi, am mai marit grupul cu 2 locuri, va pot spune ca am primit de la hoteluri ok-ul si am mai rezervat doua locuri la avion. Deci toata lumea care s-a inscris pana acum si a primit factura, are locul asigurat. Este ultima extindere, mai mult de atat nu ar fi ok ca grup. Gasca pare foarte faina, am vazut ca sunteti echilibrati M/F, Iasmina stie sa dea tonul la distractie asa ca nu ma indoiesc ca va fi foarte frumos.
Am primit tariful de grup pentru doua dintre excursiile optionale, urmeaza astazi sau maine sa primesc si pentru cataraman sailing, transferuri si Simon Cabaret. Imediat ce am tot, va prezint aici, apoi asa cum va comunicam, la jumatatea lunii ianuarie deschidem inscrierile si pt optionale.
admin:
IMPORTANT:
Am acum toate tarifele excursiilor optionale si transferurilor, atat pentru Bangkok cat si pentru Phuket. Cu exceptia spectacolului Simon Cabaret, toate celelalte servicii sunt organizate in conditii de grup privat, adica va fi doar grupul nostru pe mijloacele de transport, in tururi si pe ambarcatiuni. Asta da un grad mare de intimitate si flexibilitate si subliniez ca sunt intr-o organizare speciala, nu obisnuita agentiilor de turism comerciale.
Mai jos sunt tarifele. Fac precizarea ca acolo unde tariful este dat de grup, pretul/persoana depinde de numarul de participanti la excursie. Voi folosi pentru calculatia unei proiectii de tarif numarul de 20, pentru ca anticipez ca la fel ca in anii trecuti lumea se inscria la toate excursiile. Daca nu va fi asa, o sa corectez corespunzator numarului de inscrisi, tariful/persoana.
Pachetul DISCOVER BANGKOK (zilele de 3 si 4 martie) si TRANSFERURILE aeroport Bangkok - hotel Bangkok (2 martie) si hotel Bangkok - aeroport Bangkok pentru plecarea spre PHUKET (5 martie): 245 EUR
Excursii optionale si transferuri Phuket:
5 martie Transfer aeroport Phuket - hotel Patong (3 minivan cca 1 ora de mers cu masina) = 4.000 BHT/grup
7 martie Cataraman Yacht pe insula Coral + transfer 3 minivan = 26.000 BHT/grup
8 martie Insulele Phi Phi + Maya Beach + insula Bamboo cu speedboat = 60.000 BHT/grup
9 martie Tur de insula (nu include intrarea la casa sino-portugheza) = 15.000 BHT/grup
10 martie James Bond + Khai Island cu speedboat = 58.000 BHT/grup
11 martie Simon Cabaret Show ora 21:00 = 900 BHT/persoana
12 martie Transfer hotel - aeroport (3 minivan) = 4.000 BHT/grup
Daca se inscriu toti cei 20 participanti, atunci tariful total/persoana, pentru toate excursiile este de 9.250 THB (cca 260 euro).
Deci total general: 505 euro.
Din care:
Pachetul Discover Bangkok si transferurile de acolo se achita in avans la agentie, la inceputul lunii februarie - in euro.
Pachetul Phuket se achita insotitorului de grup in ultima zi de Bangkok, in moneda locala THB
Iasmina:
Salutare gașcă veselă și la mulți ani!
Mai avem liber un loc pentru o persoana cu chef de aventură si distracție!
De abia aștept sa descoperim împreună frumoasa Thailanda! *|*
Sa ne vedem cu bine!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă