Hello!
Da Diana, intradevar totul a fost la superlativ, cazarea, personalul, programul, vremea si nu in ultimul rand atmosfera creata de participantii.
Desi nu s-a scris foarte mult pe forum, de cititi am constatat ca s-a citit,

cam de catre majoritatea.
Unii au simtit pe pielea lor ca NU au cititi suficient pe forum....

Poate ca pe viitor vor fi mai atenti /atente la micile amanunte sau legile nescrise a comportamentului in grup.
- Nu parasesti grupul fara sa anunti....ceilalti sa piarda timpul sa te caute....
- Ti minte ce ai comandat la masa..... sa nu lasi pe altul flamand
Un grup adorabili

, ne completam de parca jucam intr-o piesa de teatru ...veselie si glumite la tot pasul, experiente minunate...chiar si cele 8 minute de mers cu trenul

Eu, am atras atentia sa va pastrati energia si pentru petrecerii..... dar voi..." Batman Batman" ...
vrem pe jos ...vrem cu trenul... nu vrem taxi...
Rezultatul ... of

... am fost nevoite doar cateva fete sa facem fata tuturor baietilor, pe ringul de dans pana tarziu in nopate ... sau mai bine zis pana spre dimineata

A fost un pic deranjant, da... doar un pic, ca nu am avut cum sa dansam si perinita

Aaaa si apropoo, habar nu aveam ca-s asa de multe melodii cu "ochisori frumosi"

Si un pic trista, stiam si eu o melodie cu "buzele tale "... da ditai "DJ", nu au reusit sa o gaseasca in varianta pe care o stiam eu
Multumesc si felicitari tururor participantilor

dar mai ales baietilor

care in final,
au inteles ca nu trebuie sa fi dansator de elita ca sa stai pe ringul de dans in actiunile SC

Multumesc Gigi

si felicitari intregii echipe singlescamp (SC).
Astept cu nerabdare urmatoarea actiune SC.
Visam la Anul Nou Asiatic, da pica cam ciudat anul acesta...29.ianuarie !!!