Autor Subiect: Revelion 2025...pe mare! Croaziera MSC: Dubai - Doha - Bahrain - Abu Dhabi  (Citit de 4174 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Revelion 2025...pe mare! Croaziera MSC: Dubai - Doha - Bahrain - Abu Dhabi
« Răspuns #15 : Miercuri, 18 Decembrie 2024, 08:17 »
Sper sa ma insel, dar cu grupul acesta pare ca exista o problema, daca nici dupa insistenta de aici, pana in momentul acesta 5!!! persoane nu au confirmat primirea documentelor. :-[  Spun ca ma tem ca este o problema, pentru ca din experienta, cand se intampla o astfel de lipsa de reactie la o rugaminte pe care o facem repetat, acolo e ceva.  :-\

Prin comparatie, la alte doua grupuri Filipine si Tenerife, toata lumea a raspuns cu confirmari, doar cineva a ramas restant. Acolo sunt linistit, ca totul e in regula... :)

Cei 5 participanti la care inca nu am primit confirmari sunt:

Alina Elena R

Adrian D.

Cherana G.

Lavinia C

Aurelia P

Celorlalti le comunic in acest fel ca am primit confirmarile lor de primire a cruise ticket-urilor.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #16 : Miercuri, 18 Decembrie 2024, 10:46 »
Din cei 5 participanti care nu au raspuns, unul a confirmat: Aurelia P. Deci mai sunt 4...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #17 : Vineri, 20 Decembrie 2024, 14:46 »
In final toata lumea a confirmat. Astazi am primit biletele de avion si m-am grabit ca imediat sa vi le transmit. Am trimis fiecrui participant un Email cu urmatorul text:

"In atasamanetul acestui mesaj veti gasi biletul de avion. Veti remarca o modificare in programul de zbor, care a determinat si schimbarea orei de intalnire. Acum este 27 decembrie ora 13:00, iar locul de intalnire, precum si alte precizari le gasiti aici: https://singlescamp.ro/page/intalnire-imbarcare-zbor

Zborul de plecare este acum: 27 decembrie PC362 15:55 decembrie Bucuresti OTP - Istanbul IST 18:20. Conexiunea a ramas aproximativ aceiasi, asa ca o sa aveti mai putin de stat in aeroport.

Va recomandam ca la Istanbul, la coborarea din avion sa va grupati in jurul insotitorului de grup si sa mergeti imediat spre Transfer International. Treceti prin control bilet/pasaport si security si de obicei asta inseamna cca 30 minute, deci nu va ramane mult timp de conexiune. Considerati de asemenea ca ora este schimbata, va fi fus orar Istanbul.

In Dubai, regruparea se va face la linia de preluare a bagajelor, de unde veti iesi cu totii in grup, pentru grupaje taxi. Ajunsi la hotel, nu mergeti direct la front desk receptie pt a prelua camera, asteptati insotitorul de grup pentru evidenta si repartizarea camerelor.

Va uram drum, sa ajungeti cu bine, sa aveti o calatorie si o trecere dintre ani minunata. Pentru ca de saptamana viitoare incep sarbatorile, va uram tuturor "La multi ani!".

Am verificat, am atasat si transmis tuturor mesajul insotit de biletul de avion. Daca nu l-ati primit, scrieti-mi pe office@singlescamp.ro si il retransmit.