Autor Subiect: Busteni, Sinaia, Drumul Regelui. 13 - 15 decembrie 2024  (Citit de 4873 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mihain

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Busteni, Sinaia, Drumul Regelui. 13 - 15 decembrie 2024
« Răspuns #45 : Vineri, 13 Decembrie 2024, 14:46 »
Buna,

Eu voi ajunge la pensiune pe la ora 16:30.
Fie voi veni dupa voi, fie ne vom intalni la pensiune.

Mihai Nicolae

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #46 : Luni, 16 Decembrie 2024, 17:53 »
A fost un weekend de poveste: cu soare, zapada, distractie si, mai ales, un grup foarte, foarte fain! *|* - nu, nu spun asta de fiecare data...

M-am bucurat de fiecare clipa cu voi, am avut senzatia ca ne stiam cu totii desi cei mai multi erau new entry.. Am avut foarte multe grupuri faine dar, ce mi-a placut in mod deosebit de aceasta data a fost mobilizarea generala. Un grup foarte unit, cu chef de distractie dar si activ.

Drumetia usoara planificata a devenit o tura pe cinste pentru ca am mai adaugat urcusul de 2.5 km de la gara din Sinaia pâna la intrarea pe traseu si apoi coborarea, tot pe jos! Am avut noroc ca tocmai ninsese, cu cât ne apropiam de Poiana Stânei peisajul devenea tot mai pitoresc dar si ca era soare si ne-am putut bucura de punctele de panorama.

Stiu, in final nu a fost chiar usor, dar eu zic ca a meritat, nu e puțin lucru sa iesi din zona de confort. Bravo voua!
A fost distractiv sa mergem si cu trenul, chiar si numai 8 minute, o experienta inedita pentru mai multi dintre voi.
Partea buna a fost ca seara eram din nou fresh, gata pentru un nou party care a durat, din nou, pâna noaptea tarziu.

Va multumesc tuturor pentru aceasta atmosfera grozava de grup, pentru ca am fost mereu impreuna cu totii si la bine dar si la greu  :D

Zile frumoase si sarbatori fericite tuturor, sa ne revedem cu aceeasi veselie oricând!  *|* :thumbup: :dance:

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
« Răspuns #47 : Marți, 17 Decembrie 2024, 16:41 »
Hello!
Da Diana, intradevar totul a fost la superlativ, cazarea, personalul, programul, vremea si nu in ultimul rand atmosfera creata de participantii. :applause: 

Desi nu s-a scris foarte mult pe forum, de cititi am constatat ca s-a citit, ;) cam de catre majoritatea. :applause:
Unii au simtit pe pielea lor ca NU au cititi suficient pe forum.... ;D
Poate ca pe viitor vor fi mai atenti /atente la micile amanunte sau legile nescrise a comportamentului in grup.
  • Nu parasesti grupul fara sa anunti....ceilalti sa piarda timpul sa te caute....
  • Ti minte ce ai comandat la masa..... sa nu lasi pe altul flamand

Un grup adorabili  :smitten:, ne completam de parca jucam intr-o piesa de teatru ...veselie si glumite la tot pasul, experiente minunate...chiar si cele 8 minute de mers cu trenul :giggle:
Eu, am atras atentia sa va pastrati energia si pentru petrecerii..... dar voi..." Batman Batman" ...  :slap:
vrem pe jos ...vrem cu trenul... nu vrem taxi...
Rezultatul ... of  :giggle:... am fost nevoite doar cateva fete sa facem fata tuturor baietilor, pe ringul de dans pana tarziu in nopate ... sau mai bine zis pana spre dimineata  :2funny:
A fost un pic deranjant, da... doar un pic, ca nu am avut cum sa dansam si perinita   :2funny: :dance: *|*
Aaaa si apropoo, habar nu aveam ca-s asa de multe melodii cu "ochisori frumosi"  :slap:
Si un pic trista, stiam si eu o melodie cu "buzele tale "... da ditai "DJ",  nu au reusit sa o gaseasca in varianta pe care o stiam eu :2funny:

Multumesc si felicitari tururor participantilor :flori: dar mai ales baietilor  :bow: care in final, 
au inteles ca nu trebuie sa fi dansator de elita ca sa stai pe ringul de dans in actiunile SC :dance:

Multumesc Gigi  :bow: si felicitari intregii echipe singlescamp (SC). :bow: :smitten:  :flori:

Astept cu nerabdare urmatoarea actiune SC.
Visam la Anul Nou Asiatic, da pica cam ciudat anul acesta...29.ianuarie !!! ::)

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #48 : Marți, 17 Decembrie 2024, 17:34 »
Rodi, multumesc pentru impresii, obiective ca intotdeauna  :flori:. Am omis sa va mentionez pe voi, cei mai 'vechi'.
Va multumesc acum pentru implicare, efortul de a veni de la sute de km doar pentru a ne revedea intr-o actiune marca SC. Toate astea desi stiti mare parte din trasee, locatii si ne-am putea vedea si in alt context.

Mare parte din atmosfera asta faina vi se datoreaza. Conteaza atat de mult faptul ca, desi va stiti intre voi, va implicati de fiecare  data in atmosfera generala de grup si transmiteti astfel mai departe conceptul SC.  :thumbup:

Zile faine tuturor, bucurati-va de sarbatori, ne revedem la anul cu forțe proaspete  *|*

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
« Răspuns #49 : Marți, 17 Decembrie 2024, 18:24 »
Aaaa ce dragut, multumesc si eu :smitten:
Noi cei vechi circa 4..5 cred  :giggle:
Revin  ;)