Autor Subiect: Sarbatoare campeneasca de Rusalii in Marginimea Sibiului. 6 - 8 iunie 2025.  (Citit de 2197 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13842
Tarif: 870 lei/ persoana

[/b]
Nu exista posibilitate de loc single.

Rezervari: https://singlescamp.ro/trip/sarbatoare-campeneasca

Perioada de desfasurare: 06/06/2025 -08/06/2025

Cazare: Pensiunea Lacul de Argint 3* Gura Raului, jud. Sibiu

Grup de: 26 persoane

Descrierea serviciilor

Servicii incluse:
•   cazare x 2 nopti, in camera dubla, cu inca o persoana de acelasi sex
•   mic dejun x 2
•   pranz tip picnic x 1
•   cine x 2
•   insotitor de grup, din partea Singles Camp, pe toata perioada excursiei

Meniul este de grup, prestabilit. Nu exista alternative.

Nu sunt incluse:
x     transport pana la destinatie. Recomandam grupaj.
x     transfer la capete de traseu
x     bauturi (se vor comanda si achita individual de fiecare)*
x     alte servicii care nu sunt mentionate la incluse
x     cheltuieli personale

*Atentie, locatia nu permite bauturi aduse din afara si consumate in incinta pensiunii.

Insotitor de grup din partea Singles Camp: Iasmina Stoici

Ce vedem in aceasta calatorie: O particica din Marginimea Sibiului, Gura Raului, Sibiel, Fantanele.

Profilul si tipul excursiei: eveniment de socializare. Un program vesel, diversificat si interactiv.

Cui se adreseaza ca profil de participant: persoane sociabile, care-si doresc distractie in grup, deschise, comunicative, iubitoare de natura montana si interesate de cultura si traditiile satului din Ardeal.

Aceasta este o excursie care are in program o drumetie montana. Cititi va rugam, pentru ca este important:

Cum sunt organizate drumetiile montane organizate de Singles Camp

Reguli in drumetii

:oops:Echipamentul este obligatoriu pentru a fi admisi in tura:  Echipament de vara

Trebuie sa aveti la voi:

•   Document de identitate: carte de identitate

Programul excursiei

Ziua 1. Vineri 06 iunie 2025 Ne intalnim, ne cunoastem si ne distram
Intalnirea la pensiune: intre orele 15:00 - 18:00.

18:00 - ne asteapta cateva platouri de produse din Marginime, o gustare rece si langa evident ca doar suntem in Ardeal, un pahar de palinca.

20:00 - cina: pastrav cu cartofi si gogosi.

21:00 - incepe petrecerea

Ziua 2. Sambata 7 iunie 2025 Drumetim si petrecem

Dupa micul dejun, ne imbarcam in grupaj, pe masini si mergem la Sibiel.

De acolo urmeaza sa luam traseul spre Cetate, intr-o drumetie de cca 2 ore. De acolo, la doi pasi este Poiana Godia, de unde se deschid panorame minunate. Acolo sus luam masa, tip picnic, pregatita de pensiunea in care vom sta. Facem o slanina, un carnat fript, ne bucuram de atmosfera de grup si de natura superba din jur.

Ne intoarcem pe alt traseu, urmand sa coboram pe Valea Cetatii.

Aici este descris traseul: https://aniidrumetiei.ro/traseu/circuit-sibiel-pe-la-cetate/

La intoarcere intram si in Fantanele, un mic sat tipic ardelenesc. Aici s-au filmat scene din "Ion, Blestemul Pamantului".

Dupa amiaza revenim la pensiune, timp liber, ciubar, fiecare alege ce doreste sa faca. Seara ne intalnim pe malul raului, la un gratar cu de toate: carne de porc, carnati, mici. Langa garnitura, iar la final clatite.

De la 20:00 incepem din nou sa petrecem, cu muzica si dans. De data aceasta imbracati in ie, sau ceva care sa semene cu costumul nostru traditional.

Ziua 3. Duminica 8 iunie 2025 La revedere prieteni

Micul dejun si in jur de 12:00 parasim locatia. Nu inainte de a ne lua ramas bun de la gazde, de la prietenii pe care ni i-am facut, de la cei vechi, de la locuri frumoase din jurul pensiunii.

In zile de sarbatoare, asa cum este astazi, de Rusalii, lumea se imbraca in costum national, asa ca trecand pe la biserica o sa aveti ocazia sa vedeti acest ceva ce rar se mai intalneste.

Pensiunea Lacul de Argint. Revenim in acest loc minunat, de data asta cu alte gazde. Ne-a placut foarte mult de au facut acolo si sunt convins ca si celor care au mai fost in aceasta locatie. Suntem oameni cu experienta mare in alimentatie publica, asa ca o sa mancam si o sa petrecem bine, iar locul este acum foarte frumos amenajat. 

:oops: Inainte de a va inscrie cititi informatiile de mai jos (cu click pe fiecare). Inscriindu-va in aceasta excursie intelegem ca le-ati parcurs si ati acceptat conditiile si regulile noastre:

•   Reguli pentru membrii clubului
•   De stiut – mai ales daca sunteti prima oara cu noi.
•   Rolul insotitorului de grup
•   Cum va informati ulterior rezervarii
•   Reguli in timpul calatoriei
•   Contract cu agentia de turism Bon Voyage
•   Renuntarea unilaterala la o excursie

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Re: Sarbatoare campeneasca de Rusalii in Marginimea Sibiului. 6 - 8 iunie 2025.
« Răspuns #1 : Sâmbătă, 15 Martie 2025, 10:28 »
Am deschis rezervarile. Inscrierile se fac aici: https://singlescamp.ro/trip/sarbatoare-campeneasca

Offline Iasmina

• Full Member
  • Mesaje postate: 170
Salutare gasca vesela  *|*

va astept sa petrecem de Rusalii impreuna intr-o locatie superba cu mancare delicioasa, balaceala in ciubar dar si o drumetie prin padure catre cetatea Salgo iar seara ne distram in pasi de dans  :dance: ca de voie buna cu siguranta nu ducem lipsa  :applause:

Sa ne vedem cu bine!  :flori:
„Fii fericit cât trăiești, pentru că mort o să fii mult timp.”

Offline Oma

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #3 : Duminică, 23 Martie 2025, 13:21 »
Buna ziua
Sunt Mona, este cineva care este din Craiova si participa la aceasta excursie?
Nu am posibilitate de transport

Offline Iasmina

• Full Member
Bună Mona,

deocamdată este un pic cam devreme pentru grupaj, de obicei se vine de peste tot din țară dar in cazul in care totuși nu sunt din Craiova ai si opțiunea cu trenul pana la Sibiu și de acolo sa vi cu cineva.
Ne auzim mai aproape de excursie. 

Pana atunci îți doresc o primăvara minuanata!

Offline Oma

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
multumesc

Offline Mihaela G.

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #6 : Marți, 01 Aprilie 2025, 18:43 »
Bună, Mona! Sunt  din Craiova, nu am mașină, însă putem gasi o variantă de a călători împreună spre locația stabilită.

Offline Iasmina

• Full Member
« Răspuns #7 : Miercuri, 09 Aprilie 2025, 21:21 »
Salutare fetelor  *|*

când suntem mai aproape de excursie o sa va ajut sa va grupați,  poate găsim pe cineva din zona care vine cu mașina sau sa va ia din Sibiu.

Pana atunci va doresc o primăverii călduroasă!  :flori:

Offline Rares1981us

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Bună ziua ,din păcate nu mai pot participa la această excursie ,dacă cineva este interesat în achiziționarea locului meu scrieți sau anunțați agenția. Va mulțumesc

Offline getaravi13

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
Buna Iasmina,
Sunt Geta din Bucuresti , si habar nu am cum voi ajunge in Marginime  :giggle: :giggle:

asa ca vin cu rugamintea,.. "Ma ia si pe mine cineva in masina lui/ei?" :worthy:

Multumesc anticipat ! :kissing:

Offline MayaS

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
Bună ziua ,
Din păcate nu am certitudinea ca mai pot participa la această excursie.
Rog daca daca o doamna este interesata în achiziționarea locului meu sa-mi scrieți sau anunțați agenția. Mulțumesc

Offline Stela Dana

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Buna
As fi interesata de evenimentul de la Rusalii.
Te rog sa contactezi agentia  sau sa imi trimiti datele de cont sa pot sa iti fac tie tranferul caci asa e procedura.Multumesc
nr meu este 0744692608.

Offline Bon Voyage

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 629
« Răspuns #12 : Sâmbătă, 24 Mai 2025, 10:07 »
A aparut 1 loc disponibil intr-o camera dbl la BARBATI.

Offline Bon Voyage

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 629
Nu mai sunt locuri disponibile .

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #14 : Sâmbătă, 31 Mai 2025, 20:41 »
Evident ca ti-am sters mesajul Cor. Olt. pt ca are accente de calomnie, ceva ce nu pot permite. Ma bucur ca persoane ca tine nu ajung pana la urma in actiunile clubului decat cel mult meteoritic. Pentru ca nu te poti astepta la nimic bun de la o persoana care vrea altceva decat a fost agreat. Tinem foarte mult la atmosfera din grupuri, sa ramana la fel, una de bun simt si respect.

Poate nu intelegi, poate nimeni nu ti-a explicat pana acum, de aceea o fac eu acum: orice lucru corect are niste reguli, care anuntate si agreate de la inceput trebuie respectate si de-o parte si de alta.

Clubul acesta functioneaza foarte bine de 15 ani si in mare masura asta se datoreaza regulilor si principiilor pe care le are. Pe care la comunicam inca de la inscriere. Sunt scrise clar pe forum, pe site, si sunt repetate la fiecare excursie. Din moment ce te-ai inscris se considera ca le-ai citit si acceptat. Daca sunt comunicate clar si repetitiv, daca le-ai citit si daca ai fost de acord cu ele, de ce ulterior le acuzi? Pai vezi, de asta nu functioneaza lucrurile in tara asta, pt ca vrem ca regulile sa fie respectate doar de altii, nu si de noi.

Vreau sa mai sti ca aici vine lume faina, oameni care stiu sa se distreze, cu care este mai mare placerea sa calatoresti, dar care in acelasi timp stiu ca pentru a functiona corect, trebuie sa avem niste reguli. Pe care le inteleg si le respecta. Asa cum si noi le respectam, oferind exact serviciile pe care le promitem.

Si poate e bine sa-ti mai spun ceva: acolo unde nu exista reguli, nu te poti astepta sa gasesti lucruri bune. Iti pot da ca exemplu o situatie extra-club, dar pe care o cunosti foarte bine.