Buna tuturor,
Luni, 30.12, intre orele 14.00 – 17.00 va astept la receptia Hotelului Domeniile Panciu pentru check-in. Daca va cunoasteti si vreti sa stati in camera cu cineva din grup, anuntati-ma pe whatsapp 0743122214.
Va scriu mai jos reperele orare pentru cele 3 zile pe care le vom petrece impreuna. Programul si meniul vor fi afisate si la hotel.
30 decembrieDe la ora 14.00 – Check-in la hotel
19.00 – Welcome party.
Tinuta pentru aceasta petrecere este casual, potrivita pentru o seara cu prietenii in oras sau in club.
31 decembrie8.30 – 10.30 – Mic dejun
11.00 – 13.00 – Vizita la Crama Domeniile Panciu si degustare de vinuri
Timp liber pentru pranz si pregatire pentru petrecerea de Revelion.
Pranzul nu este inclus, dar ne-au oferit o varianta de grup, servire bufet - Supa crema, Ciorba de perisoare , Gulas de vitel cu muraturi si mamaliga , Pui tandori cu orez salbatic , Clatite cu dulceata si ciocolata . Pret 120 lei / persoana. Bauturile se comanda idividual , a la carte
20.00 – Revelion 2025
Tinuta - eleganta
01 ianuarie10.30 – 14.00 - Brunch
Timp liber pentru plimbari in imprejurimi
19.00 – Carnaval „Culoare si stralucire” – personaje din filme sau carti
Tinuta sa aiba ceva colorat sau stralucitor.
02 ianuarie8.30 – 10.30 – Mic dejun
11.00 - Check - out
Sa va puneti si un costum de baie in bagaj. Piscina locatiei a fost acoperita de curand si avem promisiuni ca va fi functionala in perioada sejurului nostru.
Inca nu am lista participantilor, deci nu stiu din ce zone veniti. Am vazut ca o parte dintre voi, v-ati organizat deja cu transportul