Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2025 la Domeniile Panciu
NICOLAE COPILU:
Buna tuturor.
Sunt Nicolae, Plec din Mangalia cu autoturism personal , pot sa iau cu mine pe oricine din apropiere sau Bucuresti telefon de contact 0746778691.
Margareta Balan:
Buna ziua
Ma poate lua si pe mine cineva din Brasov ?
Sunt Margareta Balan : tel : 0744-188875
Multumiri anticipate
Margareta Balan:
Buna ziua doamnelor Lidia si Anca !
Ne puteti crea va rog un grup pe What;s ca sa putem coresponda mai usor cu ceilalti in vederea transportului pana la Panciu ?
Ar ajuta mult , eu sunt din Brasov si nu stiu cu cine as putea merge nici pana la data de azi
Va multumesc mult petru intelegere si un Craciun fericit in continuare !
costi31:
Salutări tuturor, chiar dacă mai sunt câteva zile până la eveniment eu nu am reușit să găsesc pe cineva doritor pentru schimb de loc , fac și reducere substanțială :) :flori:
Distracție maximă ! *|*
Tel afișat mai sus :bow:
lidia.Iasi:
--- Citat din: Margareta Balan din Joi, 26 Decembrie 2024, 12:10 ---Buna ziua doamnelor Lidia si Anca !
Ne puteti crea va rog un grup pe What;s ca sa putem coresponda mai usor cu ceilalti in vederea transportului pana la Panciu ?
Ar ajuta mult , eu sunt din Brasov si nu stiu cu cine as putea merge nici pana la data de azi
Va multumesc mult petru intelegere si un Craciun fericit in continuare !
--- Terminare citat ---
Margareta, pe pagina 3, Mihai a postat urmatorul mesaj:
La mulți ani 😊 !
În 30 decembrie , cat mai aproape de ora 08.00 voi pleca din Râmnicu Vâlcea spre frumosul revelion 😄 de la Panciu .
Traseul este Râmnicu Vâlcea - Tălmaciu - Avrig , Făgăraș - Brașov - Sfântu Gheorghe - Panciu .
Dacă este cineva din jurul Râmnicului și poate ajunge până în ora 08.00 SAU DACĂ pot culege pe cineva de pe traseu , rog mesaj la 0745635858 !
Ai putea sa-l contactezi pe el pentru grupaj.
Eu, ca ghid si insotitor de grup nu pot face un grup de whatsapp fara acordul scris al tuturor participantilor. La evenimentele si excursiile interne grupurile de whatsapp sunt facute de obicei dupa prima zi de excursie, de cineva din grup pentru a impartasi poze, impresii si a pastra legatura.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă