0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
nicko ce mai faci? ai dat examenul?
Citat din: capsuna din Luni, 17 Mai 2010, 21:24nicko ce mai faci? ai dat examenul? Ce exament nicko? Ai examen? Bafta! L-ai dat deja? Cu succes? Bravo!
Citat din: Saturnianul din Luni, 17 Mai 2010, 21:26Citat din: capsuna din Luni, 17 Mai 2010, 21:24nicko ce mai faci? ai dat examenul? Ce exament nicko? Ai examen? Bafta! L-ai dat deja? Cu succes? Bravo! A scris ca a avut accident si i-a luat carnetul, urmand sa dea si testare pentr a i-l da inapoi dupa o luna! Sper, nicko, ca mai ai putin si esti iar soferita cu acte in regula! Multa bafta!
Dragilor, legat de poze... Nu v-am uitat! Dar cum am ajuns acasa, a trebuit sa ma apuc de niste treburi aminate datorita plecarii. De, a fi propriul sef are si dezavantaje, chiar daca mai putine Intrucit sunt destule poze de pus si de luat de la altii, zilele astea voi pune la punct un server ftp de unde sa puteti lua poze si pune poze, cei de la care n-am apucat sa le iau. Veti primi detalii pe mail la momentul potrivit.Sper ca sunteti bine si va puteti tine in friu nerabdarea. Daca va consoleaza cu ceva, nici macar eu n-am apucat sa ma uit la pozele facute de mine
Eu as cauta si o poza cu noi calcandu-ne pe picioare la valsul ala Ce zici? O fi facut cineva?
Nicko astept urmatoarele tabere, nu imi pot face programul cu mult inainte. Mai vedem pana atunci. Ti-ai mai colorat garderoba?
Citat din: nicko din Luni, 17 Mai 2010, 21:35Eu as cauta si o poza cu noi calcandu-ne pe picioare la valsul ala Ce zici? O fi facut cineva?Muhaha, da chiar! Nu stiu daca are cineva. Te-am calcat tare? Ca de emotie am si uitat sa te mai intreb pe urma
@nicko, daca a fost fain promit sa mai fac. La asta ma pricep de numai...
hai, recunoaste! Amandoi suntem experti, nu doar tu Nu iti atribui toate meritele acelui dans superb si ale calcauturilor pe picioroange!